Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milas Üniversite Maçına Hazırlanıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milas Üniversite Maçına Hazırlanıyor

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde 15 maçta topladığı 37 puanla lig liderliğini elinde bulunduran ligin tek yenilgisiz takımı Yeni Milasspor şampiyonluk mücadelesinde zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyor.

Cenk Atasoy’un Teknik Sorumluluğunu yaptığı Yeni Milasspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Marmaris Gençlikspor’u 2 - 0 yenerek en yakın takipçisi Gümüşlük Gençlikspor ile arasındaki 1 puanlık farkı korudu.

1984 - 85 sezonunda Türkiye Üçüncü Lig yolculuğunda başarılı müsabakalara imza atan Yeni Milasspor 2000’li yıllarda tekrar dönüş yaptığı Süper Amatör Küme Liginde bugüne kadar hep ligi ikinciliği ile yetindi.

Şampiyonluk sevincini hiçbir zaman yaşayamayan Yeni Milasspor 1 kez BAL Liginin yeni kurulması nedeniyle BAL Liginde mücadele etmiş ve dönem sonunda statü gereği tekrar Süper Amatör Kümeye geri dönüş yapmıştı.

 

Özlem Bitiyor Mu?

2016 - 2017 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde başarı çıtasını yükselten ilçemiz takımı Yeni Milasspor özlenen şampiyonluğa ulaşabilmek için oynadığı her lig maçından galibiyetle ayrılarak kendisini destekleyen Sevdamsın Yeni Milasspor taraftarlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Sıradaki Takım

Muğla Üniversitesi

5 Mart Pazar günü Milas Stadyumunda saat 13’te Muğla Üniversitesi ile önemli bir lig maçına çıkacak olan Yeni Milasspor Teknik Sorumlu Cenk Atasoy ve antrenörler nezaretinde Milas Stadyumu’nda Muğla Üniversitesi karşılaşmasına hazırlanıyor.

Ligin ilk yarısında Muğla’da 2 - 2 berabere kaldığı Muğla Üniversitesi maçından sonra Yeni Milasspor’da Teknik Sorumlu değişikliğine gidilmiş sezona başladıkları Teknik Sorumlu Ahmet Saray’ın yerine Cenk Atasoy göreve getirilmişti.

 

Hedef Galibiyet

Yeni Milasspor Kulübü Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Milas Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak olan Muğla Üniversitesi lig maçında Yeni Milasspor futbol takımının sahaya iyi oyun ve 3 puan için çıkacağı belirtilerek Milaslı tüm Sporseverler maça davet edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis