Yeni Milas’ın Teknik Patronu Ahmet Saray

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milas’ın Teknik Patronu Ahmet Saray

Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz ekibi Yeni Milasspor 2016-2017sezonunda takımın Teknik Patronunu buldu.

Yeni sezonda takımı çalıştıracak olan Ahmet Saray profesyonel bir futbolcu.2011 sezonunda İzmir Şirinyer,2012 de Foça Belediyespor,2012-2104 sezonunda Gaziemir Belediyespor ve 2016 sezonunda ise Çanakkale takımlarından Yeni Çanspor ‘u çalıştıran yeni Teknik Sorumlu Ahmet Saray Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin oy birliği ile göreve getirildi.

Ağustos ayı içinde imza töreni ile resmen Yeni Milassporlu olacak olan Ahmet Saray’ın Yeni Milasspor’un 2016-2017 sezonunda takımın başına getirilmesi ile ilgili bir açıklama yapan Yeni Milasspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Çeşme şunları söyledi:

Milas’ta bizlere sorulan ve yapılan eleştirilerde her zaman neden yerli bir hoca ile anlaşma yapmadığımızdı.

Milas spor camiasının da bildiği gibi geçen sezon Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk yarışında ligi ikinci sırada tamamladık. Çok istememize rağmen Milas’a yıllardır getirilemeyen şampiyonluğu bizlerde getiremedik. Ancak Yeni Milasspor yönetimi olarak maddi anlamda yaşadığımız tüm sıkıntılara rağmen bunu kulübümüzün bünyesinde yer alan sporcularımıza yansıtmadan ligi tamamladık.

2016-2017 sezonunda şampiyonluk yolunda yine mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu sezon kulübümüzü ve bizleri çok daha büyük sıkıntılar beklemektedir. İl spor müdürlüğünün spor tesislerimizi kapatması ve yıkacak olması nedeniyle yeni sezonda kulübümüzü Ören’e taşıma kararı aldık. Lig maçlarımızda Ören sahasında oynamak için girişimde bulunacağız. Milas Stadyumunun zeminde yapılacak tadilatlar ve sahada gelirimiz olan reklam panolarından Milas’ta yararlanamayacak olmamız nedeniyle reklam panolarını da Ören Stadyumuna taşıyacağız..

Bu anlamda Milasspor kamuoyunu bilgilendirmek isterim.

Ayrıca yerli hoca ile bizlerde çalışmak isterdik ancak yerli hocalarımızın da Milas’ın maddi sıkıntılarını bilerek tekliflerini bekledik. Dışarıdan getireceğimiz yeni hocamız yerli hocalarımızdan daha az bir maddiyatla kulübümüze geliyor.

Yeni sezonda bizimle birlikte çalışacak ve futbol takımımızın başına gelen hocamızı iyi araştırdık ahlaklı, karakterli ve futbolda başarısını göz önüne alarak kendisine hocamız olur musun? Teklifini yaptık.

Umut ederim ki yeni sezonda her şey Yeni Milasspor için güzel olur. Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak bizler başarılı olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

21 Eylülde Milas Stadyumunda bir konserle 2 Fiat Egea Otomobil çekilişini gerçekleştireceğiz. Yeni Milasspor’un bu çekilişi için bilet alan tüm vatandaşlarımıza ve sporseverlerimize Yeni Milasspor Yönetimi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık