Yeni Milasspor basın açıklaması yaptı, Yeni Milasspor ‘da kadroya yeni futbolcular katıldı.

Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor basın açıklaması yaptı,  Yeni Milasspor ‘da kadroya yeni futbolcular katıldı.

2018-2019 spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk ve BAL mücadelesi yapacak olan Yeni Milasspor Kulübü, önceki akşam Milas MİTSO Salonunda yaptığı basın açıklaması ile kadroya yeni katılan futbolcuları Milas basınına tanıştırdı.

Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, Genel Kaptan Savaş Küç, yönetici Saadettin Kuyucu, takımın antrenörleri Cenk Atasoy ve Önder Becek’in katıldığı futbolcu tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasına, “hoş geldiniz” diyerek başladı ve şunları söyledi:

“2018-2019 Sezonunda yer alacağımız Muğla Süper Amatör Küme Liginde hedefimizi sezon başında açıkladık ve hem şampiyonluk hem de BAL Ligi hedefi ile yola çıktık. Yeni yönetimimiz ile önce takımın teknik sorumlusunu bulduk. Cenk Atasoy ile anlaştık. Yardımcı hocamızı da ayarladık ve Önder Becek’i de aramıza kattık. Antrenörlerimizin yönlendirmeleri ile futbolcu transferlerimize başladık. Bu doğrultuda bu sene kulübümüzü, belirlediğimiz hedef taşıyacak karakterli, ahlaklı ve sporculuk düşüncesi yüksek futbolcuların alımına başladık. Bedrican isimli bir futbolcuyu kadromuza kattık. Ancak daha sonrasında mali anlamda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Bedrican aramızdan ayrıldı. Kadromuzda yer alan İnan Karabulut, kalecimiz Anıl Karadere ve son olarak bu takımın 2 sene kaptanlığını yapan Emre Kuncak da aramızdan ayrıldılar.

Bu futbolcuların ayrılışları sonrasında sosyal medya yoluyla, birden, şahsıma yönelik bir saldırı başladı. Futbolcuların takımdan ayrılışı ile ilgili olarak Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği takımın yıllardır amigoluğunu yapan Şeker lakaplı İbrahim Alır ve bir grup taraftar, takımdan ayrılan futbolcular için beni sorumlu tuttular. Bedrican ile taraftarlarımızın yanında görüştük, geri getirmek için harekete geçtik, anacak kulübe olan maliyeti nedeniyle yönetim olarak alınmasından vazgeçtik.

İnan ve Anıl, takımdan kendi istekleriyle ayrıldılar. Paralarını ödemiştik. Sonrasında takım kaptanı Emre Kuncak aramızdan ayrıldı ve Muğla 48 yerel gazetesine verdiği demeçte kulüpten para alamadığını, futbolcuların kaldığı yerin temiz olmadığını, kulüp başkanı olarak benim futbolculara sürekli yalanlar söylediğimizi anlatmış.

Benim anlamadığım nokta, Milas’ta yerel basın dururken neden Muğla’daki bir yerel basına bizi şikâyet etti? Kendisine 13 Milyar makbuz karşılığı ödeme yaptık ve diğer alacakları için diğer futbolculara verdiğim gibi kendi şahsi senedimi verdim. Bu vermiş olduğu demeç ve kulübümüz ve de şahsımı karalayıcı davranışı nedeniyle yasal bir işlem başlattım. Ayrıca sosyal medya yoluyla şahsıma hakaret içeren paylaşımlar hakkında da suç duyurusunda bulundum.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı olarak elbette ben de, yönetim ekibimiz de taraftarlarımız tarafından eleştirebilir; ancak eleştirilerin dozu hakarete yükselince, o zaman işin de rengi değişmiş oluyor. Henüz çok yeni bir yönetim olmamıza rağmen futbolcuların takımdan ayrılışları nedeniyle çok ağır eleştirilere maruz kaldık. Takımdan ayrılan futbolcularımızın yerine yeni futbolcuları kadromuza kattık. Yine söylüyoruz, ben de yönetimimiz de bu kulübün 3 yıl başında kalacağız ve bu yıl hedefimiz olan şampiyonluğa ve BAL Ligi’ne mutlak ulaşacağız.

Yeni Milasspor Kulübü bizim değil tüm Milas’ın spor kulübüdür. Bu kulübün başarısı için hepimiz elimizden gelen her çalışmayı yapacağız.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğinin Yeni Milasspor’un ardında son derece etkileyici ve itici bir gücü olduğunu çok iyi biliyoruz. Aynı şekilde tribün desteği için Amigonun da önemini biliyoruz.

Bizim taraftarlarımızla ilgili bir sorunumuz yok. Onların endişesini de iyi anlıyoruz. Yeni Milasspor’un Süper Amatör Küme Liginde mücadelesini başarıyla yapacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Takımımızı asla yarı yolda bırakmayacağız; taraftarlarımızla birlikte bu sene güçlü bir Yeni Milasspor’u sezon başlayınca herkes görecektir.

Bu sene şehir stadyumunun Ocak ayına kadar kapalı olması nedeniyle tüm futbol kulüpleri gibi Yeni Milasspor olarak biz de antrenman çalışması yapacak saha bulamamanın sıkıntısını yaşıyoruz.

Kulübümüzün futbolcularına peşinatından sadece 40 milyarlık bir ödememiz bulunmaktadır. Tüm futbolcularımıza şahsi senedimi vererek onları mağdur etmedik.

Taraftarlarımız soruyorlar, Yeni Milasspor yemeğinden kazandığın para ne kadar ve ne yaptın diye. O’nu da sizlerin aracılığı ile bir kez daha açıklayayım. Yemekten 70 Milyar topladık ve bu paranın tamamını makbuz karşılığı futbolcularımıza dağıttık. Açıkçası beklediğimiz kalabalığı yemekte bulmadık. 600 kişilik yemeğe 400 kişi geldi.

Futbolcularımızın kaldığı, yemek yediği, yattığı, dinlendiği yerle ilgili de bilgi vereyim. 2017-2018 sezonu Mayıs ayında sona erdi. Sonrasında takımın bünyesindeki futbolcular kulüpten ayrıldı. Yeni sezon için futbolcu alımlarına Ağustos ayında başladık ve takımın futbolcularının kalacağı yeri de futbolcularımız gelmeden hazırlamaya başladık. Gerekli olan tüm eksik eşyaları temin etmeye çalıştık. Aşçımızı bulduk, yemekler için malzeme alımı yaptık. Futbolcularımızı rahat ettirmek için tüm ayarlamaları yaptık.

Geçmiş yönetimlerden bize intikal eden mali ödemeleri yapılandırarak taksitlerini ödemeye başladık. Kulübümüzün antrenman aracını yedieminden kurtararak futbolcularımızın antrenmanlarına gitmesine sağladık.

2018-2019 sezonuna hazırlanırken hem futbolcularımızın kulübe kazandırılması hem sporcuların kalacakları yerleri, hem kulüp aracının teminini hem de kulübümüzün geçmişten gelen mali sıkıntılarını gidermek için mücadele ettik ve etmeye de devam ediyoruz.

Yeni Milasspor’un köklü ve saygın bir kulüp olduğunu biliyoruz ve bizler de bu saygınlığı sürdürebilmek için uğraşıyoruz. Sosyal medya yoluyla benim Yeni Milasspor’un geçmişte 3 yıl kulüp başkanlığını yapan Başkanımız Hasan Özmen ile aramızın açılmasını isteyenler var, ancak basın yolu ile bir kez daha duyurmak istiyorum. Kesinlikle Hasan Özmen Başkan ile herhangi bir sıkıntım yoktur. Aksine, 3 yıl görevde kaldığı sürede mali sıkıntıları ile uğraşarak bu kulübe 2 şampiyonluk kazandırmış ve başarılı olmuş bir başkandır. Bu anlamda hem kendisine hem de daha önceki yönetimde çalışan herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Bize zaman tanıyın

Taraftarlarımızdan sadece zaman istiyoruz; henüz ligler başlamadı. Ben üstüne basarak söylüyorum ki kadromuzdaki mevcut futbolcularımız bu ligin ağırlığını kaldırabilecek yetenektedir. Yeter ki onlara taraftarlarımız, Milaslı iş adamlarımız, esnaflarımız ve yerel basınımız destek olsun; maçlarında onları yalnız bırakmasınlar.

Son olarak sizlerin aracılığı ile Milaslılara Milaslı taraftarlarA şunları söylemek istiyorum. Bu kulübün mali sıkıntıları olduğu bir gerçektir. Ancak geçmişte de bu tür mali sıkıntılar her zaman yaşandı. Gelecekte de yaşanacaktır. Kendi ayaklarımız üzerinde durabilecek, kendi kendimize yetecek gelirimiz olmadığı sürece bizler her zaman bu sıkıntıları yaşayacağız.

Yeni Milasspor Kulübü’nün onursal başkanı olan Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Tokat, geçmişte olduğu gibi bugün de her zaman bizlere elindeki mevcut olanaklar ölçüsünde yardımcı olmaktadır. Kendisine şahsım ve Yeni Milasspor Kulübü adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bugüne kadar kulübümüze maddi destek sağlayan herkese de minnettarız ve teşekkür ediyoruz.

Sezon açılışına bekliyoruz

7 Ekim Pazar günü Güllük Şehir Stadyumu’nda güzel bir sezon açılışı ile lig merhaba diyeceğiz.

Sezon açılışında Saat 15.00’te önce Milasspor Masterları ile Didimspor Masterları arasında bir gösteri maçı yapılacaktır. Arkasından hemen kadromuzdaki futbolcularımız taraftarlarımıza tanıtılacak ve son olarak da saat 17.00’de Türkiye Masterlar Milli Futbol Takımı ile Yeni Milasspor Futbol takımı bir hazırlık ve açılış maçı oynayacaklardır.

Milas’ın tanıtımı adına yapılacak ve Milas Belediye Başkanımızın da desteklediği bu önemli spor organizasyonuna öncelikle Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarını, tribün amigosunu, Milaslı tüm sporseverleri davet ediyoruz.

Yeni Milasspor sevdamızdır diyen herkesi bu güzel spor etkinliğine bekliyoruz. 2018-2019 sezonunda hedefimiz kesinlikle Şampiyonluk ve BAL Ligidir.”

Genel Kaptan’dan Açıklama

Genel Kaptan Savaş Küç de basın açıklamasında yaptığı konuşmasında, “bir hafta içinde kadromuzdaki futbolcuların lisans işlemleri için federasyona verilmesi gereken en az 50-60 milyarlık bir bütçe ihtiyacımız vardır. Bu parayı federasyona yatırmadığımız zaman lig maçlarına da katılamayacağız. Kulüp Başkanımız ve yönetim bu parayı sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca liglerin başlaması ile Ocak ayına kadar en az 6 maçımızı Milas yerine Ören’de oynayacağız. Ben sizlerin aracılığı ile Milaslı iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Sadece kendi evimizde yani Ören’de oynayacağımız bu 6 maç için bize destek olsunlar. Maç öncesinde Perşembe günü Ören’e gidip orada kalalım, aşçımızı götürelim, futbolcularımız maç için iki gün antrenmanlarını Ören’de yapsın, Pazar günü maçımızı oynayalım ve akşamı Milas’a geri dönelim. Bu sürede iş adamlarımız bize maddi destek sağlarlarsa inanın işimiz çok daha kolaylaşır. Milasspor’un başarısında iş adamlarımız da destekleriyle başarıya katkıda bulunsunlar. Konu ile ilgili olarak kulübümüzle irtibata geçilirse, sporcularımız adına çok mutlu olacağız” diyerek, kadroya yeni katılan futbolcularla ilgili olarak bilgileri basın mensupları ile paylaştı.

Yeni Milasspor’un Son Transferleri

İbrahim Karayiğit- Ordu Kumru Belediyespor’dan alındı

Çağatay Bekar-Fethiye Spor’dan alındı.

Süleyman Kıratlı- Yatağanspor’dan alındı

Taylan Sarıoğlu- Aydın Yıldızspor’dan alındı

Serhat Çiçek- Futsal Milli Takım Futbolcusu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık