Yeni Milasspor Bayram Sonrası Ören’de

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor Bayram Sonrası Ören’de

29 - 30 Ekim tarihlerinde başlayacak olan Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde başarılı olmak ve şampiyonluk sevinci yaşamak için lig mücadelesine başlayacak olan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor Milas Şehir Stadyumu’ndaki son antrenmanını bugün yapıyor.

2016 - 2017 sezonunda takımın başına Teknik Sorumlu olarak getirilen Ahmet Saray ve yardımcı antrenör Bülent Öztürk’ün nezaretinde antrenman çalışmalarının Milas ayağını bugün tamamlıyor.

Kurban Bayramı sonrasında ikinci etap çalışmaları için Ören’e gidecek olan Yeni Milasspor 30 Ekim Pazar günü oynayacağı ilk lig karşılaşmasını da Ören Stadyumu’nda Fethiye Ölüdeniz Belediyespor ile yapacak.

Kadrosuna bu yıl kattığı 9 yeni futbolcusuyla yeni bir takım kadrosu oluşturan Yeni Milasspor 2016 - 2017 sezonunda ligde şampiyonluk mücadelesinde Milaslı futbolseverlerden destek bekliyor.

Yeni Milasspor Teknik Sorumlusu Ahmet Saray gazetemize yaptığı açıklamada Yeni Milasspor’un ligdeki hedefinin taraftarları mutlu edecek iyi oyun ve şampiyonluk olarak belirledi.

2016 - 2017 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek takım kadrosunun sadece ligde değil BAL Ligi’nde de en iyi şekilde mücadele edebilecek futbolculardan oluşturulduğunu söyleyen Ahmet Saray sezon sonunda şampiyonluk mutluluğunu taraftarlarla birlikte yaşamak istediklerini belirterek “Milas’ın taraftarları bu takıma inansınlar ve güvensinler” dedi.

Ören’de ligi maçlarını oynayacak olmalarının kendileri için iyi bir avantaj olduğunu vurgulayan Teknik Sorumlu Ahmet Saray ligde alacakları seri galibiyetler sonrasında Milas’ın futbolseverlerin Ören’de de kendilerine destek vereceklerine inandığını söyledi.

 

Yeni Milasspor’un Lig

Kadrosu

Kaleciler: Yılmaz Seyman, Anıl Karadere

Savunma: Emre Kuncak, Ali Varol, Mehmet Ali Alataş, Muhammet Kılınç, Mahir Alevok, Şenol Can, Hasan Özkan, Yağız Aydın, Mehmetcan Doğan

Orta Saha: Ünalcan Bağcı, Nuri Man, İsmaili, Ahmet Özşahinler, Semihcan Solmaz, Engincan Lök

Forvet: Bahri Güzel, Metin Gültekin, Din Muhammet, Uğur Kaya, Emre Burak Bulut

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık