Yeni Milasspor İçin Bir İhtimal Daha Var!..

​​​​​​​Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde sezon başında şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Yeni Milasspor’da peş peşe kaybedilen puanlar sonrasında şampiyonluk umutları tükendi.

Yeni Milasspor İçin Bir İhtimal Daha Var!..

Son lig maçında Gümüşlük deplasmanında alınan 3-2’lik yenilgiyle puan sıralamasında üçüncü sıraya gerileyen Yeni Milasspor, bu hafta sonu şampiyonlukta kendisinden önce gelen iki takım Turgutreisspor ve Düğerek Güneşspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Lider Turgutreisspor’un Dalyanspor ile oynayacağı maçın sonucunu merakla bekleyen Yeni Milasspor, Turtutreisspor’un yenilmesiyle yeniden şampiyonluk umutlarını son haftada yeşertecek.

 Düşme Hattında Yangın Var

Süper Amatör Küme Ligi’nde ligin son iki haftasında şampiyonluk şansı taşıyan takımların heyecanlı bekleyişi sürerken ligden düşecek iki takımın belirleneceği maçlarda önem kazanıyor.

Ligden bir alt kümeye düşmesi hemen hemen garantilenen 12 puanlı ve lig sonuncusu Ortakent Yahşispor’dan sonra hangi takım ligden düşecek sorusunun cevabı, son iki haftada oynanacak olan maçlara bağlı…

Ligin 11. sırasındaki Köyceğizspor ile, 17 puanlı 10.sırasındaki Göcek arasında ligden düşmeme mücadelesi, son iki hafta oynanacak olan maçlara kaldı.

Haftanın Süper Amatör Küme Maçları

7 Nisan Pazar Saat 14.00

Yeni Milasspor- Göcek Belediyespor

Dalyanspor- Turgutreisspor

Düğerek Güneşspor- Beçin Gençlikspor

Gümüşlük Gençlikspor- Köyceğiz Belediyespor

Karaovaspor- Muğla Üniversitesi

Dalaman Belediyespor- Ortakent Yahşispor

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık