Yeni Milasspor Karaova ile Beçin Gençlik Dalyansporla Oynuyor

Yeni Milasspor Karaova ile Beçin Gençlik Dalyansporla Oynuyor

Yeni Milasspor- Karaovaspor
2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör küme liginde ilçemizi temsil eden takımlarımızdan Yeni Milasspor hafta sonu Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Karaovaspor ile önemli bir müsabakaya çıkacak. Ligde oynadığı 3 maçta 3 mağlubiyet alan ve henüz puanı bulunmayan Karaovaspor karşısında sahaya ligde ilk galibiyetini almak çıkacak olan Yeni Milasspor’un ligde 3 maçta 1 beraberliği 2 mağlubiyeti bulunuyor 11 takımlı ligde 1 puanla dokuzuncu sırada yer alan ilçemiz takımı alacağı galibiyet ve 3 puanla ligde üst sıraları hedefliyor.
Dalyanspor- Beçin Gençlikspor
İlçemizi Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ise 17 Kasım Pazar günü 7 puanlı lig ikincisi Dalyan Belediyespor’a konuk olacak.
Ligde 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan ve 6 puan toplayan Beçin Gençlikspor ligde tek mağlubiyetini deplasmanda Seydikemer Belediyespor’dan aldı. Geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelen Yeni Milasspor- Beçin Gençlikspor karşılaşmasından sahadan 1-0 lık galibiyetle ayrılan taraf Beçin Gençlikspor olmuştu.
Birlik ve Beraberlik Gecesi Düzenlediler
Şampiyonluk ve BAL Ligi hedefi ile lige başlayan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü bugün Milas Havuzbaşı Restorantta Dayanışma ve Kaynaşma yemeğinde taraftarlarıyla buluşacak.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık