Yeni Milasspor Kongresi Temmuz’da

İlçemizin en köklü güzide spor kulüplerinden biri olan Yeni Milasspor Kulübü Temmuz ayı içinde Genel Kurula gidiyor.

Yeni Milasspor Kongresi Temmuz’da

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yıllardır bir üst lig için mücadele eden Yeni Milasspor Kulübünün mevcut yönetim kurulu başkanı Öcal Yüksel gazetemize yaptığı açıklamada 3 yıllık dönemlerinin tamamlandığını, Temmuz ayı içersinde genel kurul toplantısı yapılacağını belirterek en kısa sürede konu ile ilgili girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

2018-2019 sezonunda Ahmet Karabıyık başkanlığında liglere katılan Yeni Milasspor, ligi üçüncü sırada tamamlamış, uzun bir süre şampiyonluk için mücadele etmişti.

Sezon sonunda Ahmet Karabıyık’ın Olağanüstü Genel Kurula giderek görevi tamamlaması sonrasında mevcut kulüp başkanı Öcal Yüksel kulüp yönetimine talip olmuş ve oluşturulan yönetim sonrasında kulübün başkanı olarak 1 sezon Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele etmiş, ancak pandemi nedeniyle oynanmayan sezonda da kulüp yönetiminde kalmıştı.

Ahmet Karabıyık Başkanlığı dönemiyle birlikte 3 yıllık görev süresi bu yıl sonunda dolan başkan Öcal Yüksel, Temmuz ayı içinde genel kurula gideceklerini belirterek “tüm çalışmalarımız ve çabamız Yeni Milasspor’un başarısı içindir” açıklamasında bulundu.

Amigo Şeker “Yeni Milasspor Sevdamızdır” dedi

Yeni Milasspor Kulübü tarafından alınan genel kurul kararı sonrasında gazetemize bir açıklama yapan kulübün amigosu ve Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Üyesi İbrahim Alır, alınan kararın Yeni Milasspor Kulübünün geleceği adına önemli olduğunu belirterek Temmuz ayı içinde yapılacak genel kurul toplantısında kulübün yönetimine aday olacak isimleri şimdiden kutladığını söyledi.

Yeni Milasspor’un layık olduğu üst liglerde yer alması dileklerini ileten Amigo Şeker İbrahim Alır, Bizim Sevdamız Yeni Milasspor’dur diyerek Yeni Milasspor’un başarılı olmasını gönülden dilediğini belirtti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık