Yeni Milasspor otomobil çekilişine ilgi büyüyor

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor otomobil çekilişine ilgi büyüyor

İlçemizin güzide spor kulüplerinden biri olan Yeni Milasspor bu yıl ilk kez bir otomobil çekilişi ile önümüzdeki günlerde yıkılacak olan spor tesislerini yenilemek adına ve yeni sezonda Muğla Liglerinde mücadelesini en iyi şekilde sürdürebilmek için 2 Fiat Egea Otomobil çekilişi ile sporseverlerden destek alma devam ediyor.

Muğla Süper Amatör Küme Liginde geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve ligi ikinci sırada tamlayan Yeni Milasspor yeni sezonda hem alt yapısındaki genç oyuncuları hem de Süper Amatör Küme Liginde mücadelesini başarılı şekilde yapabilmek için maddi açıdan güçlü bir şekilde yeni sezona girmek istiyor.

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen Milaslı tüm sporseverlerden düzenledikleri otomobil çekilişine destek olmalarını istedi. Başkan Özmen 1 aydır sürdürdükleri 2 otomobil çekilişi biletlerine ilginin her geçen gün arttığını belirterek Milaslı sporseverlerin verdikleri desteklere teşekkür etti.

Yeni Milasspor Kulübünün Milas’ın spor kulübü olduğunu vurgulayan Başkan Özmen başarı için birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini belirterek Yeni Milasspor Kulübü ve Milas olarak artık kabuğumuzu kırmanın zamanı gelip geçti dedi.

Milas Pomelon ve Milas Parkı önünde sergilenen 2 Fiat Egea Otomobilin Eylül ayının 21’inde Milas Stadyumunda yapılacak olan konserde sahipleri ile buluşacağını belirten Başkan Özmen yeni futbol sezonunda daha başarılı ve şampiyonluğa giden yolda cesurca koşan bir Yeni Milasspor’u tüm Milaslılara ve spor camiasına izleteceklerini vurguladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık