Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor’a Karaova Maçı Moral Desteği

Muğla Süper Amatör Küme Liginde Şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Milasspor Kulübü Futbol Takımı’na, Karaova maçı öncesinde bir moral motivasyon desteği, Milaslı iş adamlarından Havuzbaşı Resurant sahibi Mustafa Özgülergil ve Milashan A.Ş.’den geldi.

Yeni Milasspor’a Karaova Maçı Moral Desteği
  • 08 December 2018, Saturday 13:10

Son haftalarda kulüp yönetimi ile futbolcular ve taķımın teknik sorumluları arasında Milas basınına da yansıyan problemler, şimdilik askıya alındı.

 

Takıma Moral Desteği…

 

Bugün Mumcularda oynanacak olan Karaova maçı öncesinde Milas esnaflarından Mustafa Özgülergil, takıma akşam yemeği ve Milashan AŞ tarafından Milashan Otel’de  konaklama ve sabah kahvaltısı desteği verildi.

Milashan Otel’de konaklayan ve maç sabahı kahvaltısını da bu otelde yapan futbol takımının yanında, kulüple yolları ayrıldığı belirtilen teknik sorumlu Cenk Atasoy ve Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık da yer aldı.

 

Teşekkür Edildi

 

Karaova maçı öncesinde verilen akşam yemeği ile konaklama ve sabah kahvaltısı desteğine, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık ve takım sorumluları ile futbolcular tarafından teşekkür edilerek, böyle bir desteğin lig maçı öncesinde oldukça anlamlı olduğunu söylediler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis