Yeni Milasspor’da 3 yeni isim

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden ilçemiz takımı Yeni Milasspor ilk yarının sona ermesi ile birlikte ikinci yarıda daha güçlü bir Yeni Milasspor oluşturmak için futbolcu transferlerini hızlandırdı.

Yeni Milasspor’da 3 yeni isim

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel ve ikinci Başkan Umut Yiğitkaya tarafından titizlikle yürütülen futbolcu transferleri çalışmaları sonrasında ilk etapta kaleye Göcekspor’dan Yüksel Ertem alınırken, savunmaya, geçmiş yıllarda Yeni Milasspor forması giyen, taraftarların Keka lakabı taktıkları Gökhan Vardar ile hücum oyuncusu hattına da yine uzun yıllar geçmiş sezonlarda Yeni Milasspor formasını giyen Yeni Milasspor taraftarlarının kral lakabıyla çağırdıkları Bahri Güzel transferi gerçekleştirildi.
Yeni Milasspor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Teknik Sorumlumuz Birol Erten’in de onayı alınarak yeni futbolcu transferlerimiz ilerleyen günlerde yapılacaktır” denildi.
Başarılı Savunma Oyuncusu Ayrıldı
2019-2020 Sezonu başında Yeni Milasspor formasıyla lig mücadelesi veren Yeni Milasspor’un başarılı savunma oyuncusu Mehmet Ali Altaş, sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada, ikinci yarıda Yeni Milasspor Kulübüyle yollarının ayrıldığını belirterek “kulüpten ve takımdan kendi isteğimle ayrılıyorum” dedi.
İlk Antrenmana çıkıyorlar
Süper Amatör Küme ligi’nin ilk yarısını 8 puan toplayarak 9.sırada tamamlayan Yeni Milasspor, 25-26 Ocak tarihlerinde başlayacak olan ikinci yarı maçları için ilk antrenmanını  10 Ocak Cuma günü Milas Şehir Stadyumu’nda yapacak.
 
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık