Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor’da Ahmet Saray dönemi

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor’da Ahmet Saray dönemi

2016-2017 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek ve şampiyonluk yarışını sürdürecek olan ilçemiz kulübü Yeni Milasspor, yeni sezonun yeni antrenörleri olan Teknik Sorumlu Ahmet Saray ve yardımcı antrenör Bülent Öztürk ile geçtiğimiz hafta içinde Yeni Milasspor Tesislerinde imza töreninde bir araya geldiler.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen, Basın Danışmanı Cengiz Ceşme, As Başkan Aşkın Kabak, Genel Kaptan İlhan Çimenci, yöneticiler Önder Sevim, Çetin Sağıroğlu, Gürel Karataş ve antrenörler günün anısına bir hatıra fotoğrafında buluştular.

2016-2017 sezonunda müsabakalarını Ören Stadyumunda oynayacak olan ve futbolcularını da yine Ören’de ağırlayacak olan Yeni Milasspor Kulübünün yeni sezon Teknik Sorumlusu Ahmet Saray ve yardımcı çalıştırıcı Bülent Öztürk ve Yeni Milasspor yöneticileri imza töreni öncesinde Milas Stadyumunun zeminini gezdiler daha sonra Ören’e giderek sahanın durumunu ve futbolcuların kalacak yerlerini incelediler.

Yeni Milasspor Kulüp Binasında, Ören ziyareti sonrası tekrar birlikte olan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, yöneticiler yeni teknik heyetin 1 yıllığına Yeni Milaslı olmasını sağlayan resmi imzaları attılar.

“Güzel Günler

Göreceğiz” dedi.

Yapılan imza töreni sonrasında bir açıklama yapan Teknik Sorumlu Ahmet Saray Ören Stadyumu ile ilgili olarak güzel bir saha, “umut ediyorum ki tüm Milaslı sporseverleri mutlu edecek müsabakalar oynayacağız” dedi. Ören Sahasının zeminin maçlar için son derece uygun ve güzel olduğunu vurgulayan Ahmet Saray Yeni Milasspor’a çok fazla yabancı bir isim olmadığını da söyledi.

Profesyonel ligde futbolculuk döneminde Milas’a geldiğini belirten Teknik Sorumlu Ahmet Saray, “Yeni Milasspor’u özlediği şampiyonluklara ulaştırmanın dışında asıl hedefimiz BAL Liginde mücadele eden Ortaca Belediyespor ve Yatağanspor’dur” dedi.

Biz Yeni Milasspor Kulübü olarak birlik ve beraberlik içinde sezon sonunda mutlu ve güzel günler yaşayacağız diyen Ahmet Saray, Yeni Milasspor Taraftarlarının kulüplerine ve takımlarına verdiği destekleri her zaman duymuştum umut ediyorum ki bu yılda desteklerini bizlerden esirgemezler diyerek tüm sporseverlere ve taraftarlara sevgi ve selamlarını iletti.

Futbolcular 29 Ağustosta

Toplanıyor

Yeni Milasspor’u yeni futbol sezonunda başarıya ulaştırmak için mücadele edecek olan Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımının futbolcuları 29 Ağustos Pazartesi günü ilk antrenmanına Ören Stadyumunda çıkacaklar.

Kadroda yer alan futbolcularla ilk tanışmasını 29 Ağustosta yapacağını belirten Teknik Sorumlu Ahmet Saray kadromuza bizleri başarıya götürecek futbolcuları yönetim ekibimizle birlikte hareket ederek oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni Milaspor’un alt yapısından yetişen futbolcuları da değerlendireceklerini vurgulayan Ahmet  Saray, “kadromuzda yer alacak tüm futbolcularımızla birlikte hepimiz bu yıl çok çalışarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

Başkan Özmen ‘den

Kutlama ve Teşekkür

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen Yeni Milasspor’un yeni antrenörleri ile ilgili bir açıklama yaparak, “içinde bulunduğumuz yeni sezonda Mor Beyaz Formalı takımımızın antrenörlüğünü kabul eden Ahmet Saray ve yardımcı antrenör Bülent Öztürk’ü Yeni Milassporlu oldukları için kutluyorum” dedi.

Yeni sezonda başarılı bir lig mücadelesi yaşamak istiyoruz diyen Başkan Özmen yeni teknik heyetimizle ve tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte sezon sonunda Milas’ın ve Milaslıların özlediği şampiyonluğu ve daha ötesinde bir üst ligde yer almanın özlemini yaşamak istediklerini belirtti.

Kulübümüze ve Milas spor camiasına bu birliktelik şans ve başarı getirsin diyen Başkan Hasan Özmen yeni sezonda spor tesislerini ve sporcularını Ören’e taşıyacaklarını bir kez daha söyledi.

Yeni Milasspor’un 30 yıllık spor tesisinin Ağustos ayı içinde yıkılacak olmasından duyduğu üzüntüyü de vurgulayan Başkan Özmen saha ve tesis anlamında bu yıl Milas’ta olamayacak olmalarının kulüp adına sıkıntılı bir süreç olacağını söyledi.

Yeni Milasspor Kulübünün büyük bir spor kulübü olduğunu da belirten Başkan Özmen, “Milaslı iş adamlarımızın, taraftarlarımızın, esnaflarımızın, yerel yöneticilerimizin ve Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın bizlere vereceği desteklerle bu sezonda her zor şarttı kendi lehimize çevirerek lig mücadelemizi en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

2016-2017 sezonunda kulübümüzün ve Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan takımımızın Teknik Sorumluluğunu kabul eden Ahmet Saray Hocamıza ve yardımcı antrenörümüz Bülent Öztürk’e yeni sezonda başarılar dilediğini belirten Başkan Özmen 21 Eylül’de yapacakları 2 otomobil çekilişine ilgi gösteren ve 1 bilet alarak Yeni Milasspor Kulübüne destek olanlara da teşekkür ettiğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis