Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor’da karar mahkemeye kaldı

2021-2022 Futbol sezonunda ilçemizi Süper Amatör Küme Liginde temsil edecek olan Yeni Milasspor’da eski ve yeni yönetim arasında yaşanan sıkıntılar ve anlaşmazlıkları sonlandırmak mahkemeye kaldı.

Yeni Milasspor’da karar mahkemeye kaldı

18 Eylül 2021 tarihinde yapılan Yeni Milasspor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda seçimi 19 oy ile kaybeden mevcut kulüp başkanı Öcal Yüksel görevini yeni yönetim kurulu başkanı Fikri Çırak ve ekibine devretmemek için, Genel Kurul’da üyelikleri silindiği için hazirun listesinde isimleri olmayan, ama Divan tarafından bu 18 kişiye oy kullandırılarak tüzüğe aykırı bir genel kurul yapıldığı gerekçesiyle, genel kurulun iptali için mahkemeye başvurmuştu.

Dün basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek açıklama yapan Öcal Yüksel, mahkeme kararını göstererek, mahkemenin Genel Kurul kararlarının yürütmesinin durdurulduğunu belirtti.

Mahkemenin yapılan seçimlerle ilgili yürütme kararını durdurduğunu belirten belgeyi basın mensuplarıyla paylaşan Öcal Yüksel yapılan Genel Kurul’la ilgili olarak mahkemenin vereceği net karara kadar kulübün başında olacağını, sportif çalışmalara devam edeceğini ve Kasım ayı başında başlayacak Süper Amatör Küme Ligi için şampiyon olacak güçte bir takım oluşturma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Yeni Milasspor Kulübünde Olağan Genel Kurul sonrasında kulübün yönetimine talip olan yönetim ekibiyle ve Taraftarlar Derneği ile yaşanan sıkıntılara da değinen Öcal Yüksel, “Artık sıkıntılar, anlaşmazlıklar bitsin” dedi.

Yeni Milasspor Kulübünü layık olduğu üst liglere taşımak için mevcut şartlarda çalışmaya devam edeceklerini de belirten Öcal Yüksel mahkemenin karar vereceği süreye kadar görevini sürdüreceğini belirtti.

Süper Amatör Küme Liginde kuracakları takımı lige Hasan Ali Arıkan ile Selahattin Tireli’nin hazırlayacağını söyleyen Öcal Yüksel, “Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız” dedi.

Mahkemenin vereceği karara uyacaklarını vurgulayan Öcal Yüksel, “Mahkeme sonucu aleyhimize bile sonuçlansa biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve sonrasında kulübün devrini de gerçekleştireceğiz” dedi.

Milaslı tüm futbolseverlere ve taraftarlara seslenen Öcal Yüksel, “Gelin hep birlikte Yeni Milasspor’un şampiyonluğu ve BAL Ligi’ne çıkması için çalışalım” dedi.         

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis