Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni sezonda yoklar

​​​​​​​2019-2020 sezonunda Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımının formasını giyen ve grup şampiyonluğunda pay sahibi olan 4 başarılı sporcu yeni sezonda takım kadrosunda yer almayacaklar.

Yeni sezonda yoklar

Yer aldığı Türkiye Birinci Voleybol Liginde 2019-2020 grup şampiyonu olan ve bu başarısıyla Efeler Ligi Play Off maçları oynayan ve 8 takım arasında beşinci sırada müsabakaları tamamlayarak Efeler Liginin kapısından dönen ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor’un sporcularından ve taraftarlarca da çok sevilen Okay Serçe, Anıl Tokat, Hasan Balcıoğu ve Eren Öner yeni sezonda yeni kulüplerinde spor yaşamlarına devam edecekler.

Okay Serçe ve Hasan Balcıoğu Afyon’da

Voleybola İstanbul Netaşspor’da başlayan 26 yaşında ki 1.95 lik sporcu Okay Serçe Efeler Liginin yeni takımlarından Afyon Belediyesi Yüntaşspor ile ilk anlaşan sporcu oldu. Milas Belediyespor’da pasör çaprazı olarak görev yapan başarılı sporcu 2019-2020 sezonunda Milas Belediyespor’a Tofaşspor takımından transfer edildi.

Geçmiş senelerde Bigadiç Belediyespor, Anadolu Üniversitesi, Afyon Belediyesi Yüntaşspor, Palandökenspor, Eğirdir Belediyespor, Tofaşspor’da forma giydi.

Takım arkadaşı Okay Serçe ile yeni sezonda Afyon Belediyesi Yüntaşspor forması altında birlikte mücadele edecek olan Milas Belediyespor’un şampiyonluğunda katkısı bulunan takım kaptanlarından Dayı lakaplı Hasan Balcıoğlu da artık Afyon Yüntaşspor için sahaya çıkacak.

1986 doğumlu olan ve voleybola İzmir takımı Arkasspor’da adım atan Hasan Balcıoğlu Altekma, Balspor, Konak Belediyespor ve Tokat Plevne spor takımlarının formalarını giydi.

Teşekkür Etti

Yeni sezonda Afyon Belediyesi Yüntaşspor ile Efeler Liginde mücadele edecek olan başarılı sporcu Okay Serçe gazetemize yaptığı açıklamada Milas Belediyespor ile Türkiye Birinci Voleybol Liginde başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyerek gönül isterdi ki şampiyonluğumuzu Efeler Ligi ile taçlandırabilseydik dedi.

Milaslı tüm voleybolseverlere de verdikleri destek için teşekkür eden Okay Serçe Milas’ı hiç unutmayacağını ifade ederek belki bir gün yine Milas ile yollarımız birleşebilir dedi.

Yeni sezonda Efeler liginde yeni takımı Afyon Belediyesi Yüntaşspor ile başarılı olmak için mücadele edeceğini vurgulayan Okay Serçe, Milas Belediyespor Kulübüne ve Milas’a yeni spor sezonunda başarılar dilediğini söyledi.

Anıl Tokat Bursa’da Eren Öner İzmir’de

2019-2020 Spor sezonunda Milas Belediyespor formasını giyen sporculardan Anıl Tokat ve Eren Öner de yeni sezonda yeni takımlarında mücadele edecekler. Voleybola Eskişehir DSİ Spor’da başlayan 1998 doğumlu Anıl Tokat Arkasspor, Tokat Belediyesi Plevnespor, Polis Akademispor, Sivas 4 Eylül Belediyespor, Afyon Belediyesi Yüntaşspor takımlarında forma giydi

Milas Belediyespor’da smaçör olarak görev yapan Anıl Tokat 2020-2021 sezonunda Efeler Liginin takımı Bursa Büyükşehir Belediyespor’da yer alacak.

Milas Belediyespor’un genç pasörlerinden 1989 doğumlu Eren Öner de yeni sezonda Efeler liginde mücadele edecek olan İzmir takımı Altekma ile anlaştı.

1.97 boyundaki sporcu Eren Öner İzmir takımı Arkasspor’da voleybola başladı. Torul Gençlikspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor, Afyon Belediyesi Yüntaşspor, Eğirdirspor ve Palandökenspor Belediyespor takımlarında da forma giydi.

Katkınız İçin Teşekkürler

2019-2020 sezonunda Türkiye Birinci Voleybol Liginde ilçemiz grup şampiyonluğu yaşatan ekibimiz Milas Belediyespor’un şampiyonluğunda emekleri olan 4 sporcumuza gazetemiz ve Milas adına teşekkür ediyor ve yeni sezonda yeni takımlarında başarılar diliyoruz.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis