Yeni Transferle Kadroyu Güçlendiriyor!

​​​​​​​Yeni sezonda hedefini BAL’a yükselmek olarak belirleyen Dr. Alp Milasspor takımı, işini şansa bırakmamak için kadrosunu güçlendirme adına 2 futbolcuyu daha transfer etti.

Yeni Transferle Kadroyu Güçlendiriyor!
  • 24 January 2024, Wednesday 10:55

Muğla Süper Amatör Küme Ligi takımlarından Dr. Alp Milasspor, transferde hareketli günler yaşıyor. Yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek olarak belirleyen mavi beyazlılar Şubat’ta başlayacak olan playoff müsabakaları öncesinde transferlerini sürdürüyor.

Ligin 13. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Gündoğanspor'u 5-1’lik bir skorla yenen Dr. Alp Milasspor Kulübü, hafta başında sol bek oyuncusu Semih Can Şen ve Muğla Süper Amatör Lig Playoff Gol Kralı olan santrfor oyuncusu Mehmet Gülmez ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kulüp Başkanlığını Ersin Köksal'ın yaptığı Dr. Alp Milasspor, 2001 doğumlu, 23 yaşındaki genç futbolcu Semih Can Şen Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor Kulübü’nden transferi gerçekleştirildi. Genç futbolcu, futbola Antalya Şimşek Gençlikspor'da başladı.

2017 sezonunda Antalya Yolspor'da forma giymeye başlayan Semih Can Şen daha sonra Akşehirspor, Bitexen Antalyaspor, Antalya Kemerspor, Manavgat Belediyespor, 5 Temmuz İskenderunspor ve Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor takımında forma giydi.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi Play Off grubunda gol kralı olmuş, 27 yaşındaki santrfor Mehmet Gülmez'i de kadrosuna aldı.

Santrfor mevkide oynayan Mehmet Ölmez, Kocaçeşmespor, Bandırmaspor, Kozanspor, Ünye 1957, Mazıdağı Fosfatspor, Denizli Sarayönü Belediyespor futbol takımlarında forma giydi.

Transferlerin ardından her iki futbolcu için ayrı ayrı açıklamak yapan Dr. Alp Milasspor Kulüp Yönetimi, “Herkes güler, Mehmet Gülmez! Şampiyonluk yolunda futbolcumuz Mehmet Gülmez'e ailemize hoş geldin diyor, formamız altında nice şampiyonluk ve gol krallıkları diliyoruz.” derken, “Ailemize hoş geldin! Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor'dan Semih Can Şen ile sözleşme imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun.” dediler.

Süper Amatör Küme Ligi A grubunda 29 puanla lider olan Dr. Alp Milasspor, 28 Ocak Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda saat 14'te 26 puanla lig ikincisi olan Ortaköyspor ile karşılaşacak.

Ligin son maçını Ortaköyspor yapacak olan mavi-beyazlılar grubu namağlup unvanı ile tamamlamak için mücadele edecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık