Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MUTSO BAŞKANI ERCAN: “MÜZİK YASAĞINDA SINIRLANDIRMA TAMAMEN KALKMALI”

Covid-19 pandemisi kapsamında tedbirlerin kaldırılması ve hayatın normalleşmesine rağmen müzik yasağının gece 12.00’de sona erdirilmesi kapsamında sınırlandırma, 10 Mayıs Salı günü yapılan açıklama ile 01.00’e çekildi.

MUTSO BAŞKANI ERCAN: “MÜZİK YASAĞINDA SINIRLANDIRMA TAMAMEN KALKMALI”

Covid-19 pandemisi kapsamında tedbirlerin kaldırılması ve hayatın normalleşmesine rağmen müzik yasağının gece 12.00’de sona erdirilmesi kapsamında sınırlandırma, 10 Mayıs Salı günü yapılan açıklama ile 01.00’e çekildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Dün yaptığımız açıklamada Covid-19 pandemisi nedeniyle gece 12’den sonra müzik yasağının sürmesinin bu kapsamda faaliyet gösteren işletmeler, müzisyenler ve arka planda çalışan tüm ekip başta olmak üzere, turizm ağırlıklı ilimizde tüm işletmeleri ciddi oranda etkilediğini, bu uygulamanın bir an önce sona ermesi gerektiği çağrısında bulunmuştuk. Dün akşam saatlerinde yapılan açıklama ile müzik yasağının gece saat 01.00 itibariyle başlayacağı açıklandı. Bu konuda yapılan çağrılara karşılıksız kalmayan yetkililere teşekkür ediyorum. Bu gelişme üye işletmelerimiz için umut verici oldu. Ancak dileğimiz, her şeyin normale döndüğü gibi bu kısıtlamanın da bir an önce tamamen sona ermesidir. 2 yıldır pandemi ve ekonomi ile mücadele eden işletmelerimizin, normalleşen hayat koşullarında, kendi normallerine biran önce kavuşmaları gerekmektedir.”

 

Editör: Tülay SÜKÜN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık