Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

15 Temmuz Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlik…

15 Temmuz 2016 günü hain bir darbe girişimiyle karşılaşan Türkiye, 3 yıldır o darbeye kalkışan FETÖ Terör Örgütü ile mücadelesini sürdürüyor. Darbe girişiminde masum birçok vatandaşımız hayatını kaybederken, resmi tatil olarak ilan edilen 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlik…

Milas-Bodrum Karayolu, Şehir Mezarlığı’nın hemen üzerindeki ormanlık alanda, fidan dikimi ile başlayan etkinlikte, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu başta olmak üzere ilçemizdeki tüm resmi kurumların amirleri yer aldı.

15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’nda fidan dikimi gerçekleştirilirken, aynı gün öğle saatlerinde ise Milas Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitlik Anıtı ziyaret edilerek, Kur’an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi ve ardından da Ulu Cami’de Mevlid-i Şerif okundu.

Düzenlenen etkinlikler, dün akşam saat: 20.00’de Milli Birlik Yürüyüşü ile başladı; Atapark’ta saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi, protokol konuşmaları, 15 Temmuz’u anlatan sinevizyon gösterisi, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ve gece saat: 00.13’te ilçedeki tüm camilerden sela okunmasıyla son buldu.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis