5 BİN KİŞİ AYNI ANDA ORUÇ AÇTI.

Milas Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları devam ediyor. Milas Belediyesi, önceki gün akşam Hacıilyas Mahallesi Kapalı Pazar yerine kurulan iftar sofrasında 5 bin kişiyi buluşturdu.  

5 BİN KİŞİ AYNI ANDA ORUÇ AÇTI.

 

CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı, Hüseyin Çöllüoğlu, Belediye Meclis üyeleri, ilçe-kadın ve gençlik kolları yöneticileri, mahalle muhtarları ve Milaslı Gazilerin katıldığı iftar yemeğine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

İftar öncesi masaları gezerek yemeğe katılanlara ‘hoş geldiniz’ diyerek teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “En yoğun katılımlı iftar yemeğimizi gerçekleştiriyoruz. Her şey birlikte olunca ve paylaşınca güzel... Başta hayırseverlerimiz olmak üzere katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Eşi Elif Tokat ile birlikte yemek dağıtımı yapılan noktaları dolaşan ve bizzat vatandaşa yemek dağıtımı yapan Başkan Tokat ile birlikte başkan yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu, Mehmet Çayırlı ve CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe de kazanların başına geçerek yemek dağıtımı yaptılar. Okanlar Ltd. Şti adlı firma sahibi Tarık Artun sponsorluğunda gerçekleşen iftar yemeği, tasavvuf müziği ve akşam ezanı ile birlikte dua ile başladı. Yapılan iftarın ardından Başkan Tokat, tüm masaları bir kez daha dolaşarak katılımları nedeniyle vatandaşlara teşekkür ederken, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi ve onlarca vatandaş ile fotoğraf çektirdi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık