ADD ve Eğitim Sen’den Başkan Tokat’a ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim Sen Milas Şube Başkan ve yöneticileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

ADD ve Eğitim Sen’den Başkan Tokat’a ziyaret

Geçtiğimiz Günlerde genel kurullarını tamamlayarak Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığına seçilen  Mehmet Ateş ve Eğitim Sen Milas Şube Başkanlığı görevine gelen  Sinan Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Tokat’ı ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi aktardı.
Milas’ta  ADD kurucusu olduğunu ve ilk başkanın da kendisi olduğuna değinen Başkan Tokat ; ADD derneğimiz biraz işlevsiz kaldı.Yeni dönemde derneğin daha aktif olması ve ses getirecek etkinliklere imza atması gerek dedi.
ADD olarak amaçlarının daha aktif bir duruma gelmek olduğuna değinen Başkan Mehmet Ateş; “TBMM’nin kuruluşunun 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Milas’ta çocuklarımıza yönelik bir tiyatro gösterisi, Ulusal Egemenlik ve Atatürk şiir yarışması ve ünlü katılımcıların olacağı toplantılar düzenlemek istiyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Belediyemizin göstereceği bir alana da 100. Milli Egemenlik Hatıra Ormanı kurmayı planlıyoruz” dedi.
Eğitim Sen Milas Şube Başkanı Sinan Coşkun ise, göreve yeni başladıklarını belirterek, “Öğretmenlerimizin sorunlarını daha fazla ele alacağız ve üyemiz Mehmet Ateş hocamızın da Belediye Meclis üyesi olması nedeniyle Belediyemiz ile ikili ilişkilerimizi daha fazla ilerletecek, ortak çalışmalara imza atacağız” dedi.
Her iki Başkan ve yöneticilere ziyaret için teşekkür eden Başkan Tokat, çalışmalarında başarı diledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık