AKP Milas’tan Muhtarlarla İstişare Toplantısı

AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Salı günü saat 13:00’de Milaslı muhtarlarla Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda bir İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Burada, son günlerde basına da yansıyan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bakanlar başkanlığında gerçekleştirilen Muğla zirvesiyle ilgili bilgi veren Acar, muhtarlardan mahalleleri ile ilgili talepleri alacaklarını ve bunları ile göndererek, Cumhurbaşkanlığına göndereceklerini belirtti.

AKP Milas’tan Muhtarlarla İstişare Toplantısı

100 civarında muhtarın katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Fahri Acar’ın yanında Meclis üyesi Hürol Önder ile MHP’li meclis üyesi Mevlüt Kiriş de hazır bulundu.

Toplantının başlangıcında konuşan ilçe başkanı Fahri Acar, şunları söyledi:

“Değerli muhtarlarımız ve kıymetli basın mensupları hepiniz muhtarlar istişare toplantımıza hoşgeldiniz.

Öncelikle belirtmek isterim ki bugünkü toplantımız tamamen siyaset dışıdır. Içeriği; mahallelerimizdeki sorunları gidermek ve mahallelerimizin gelişimini sağlamaktır. Bildiğiniz üzere, Türkiye'de ilk kez bir il için Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir zirve düzenlendi. O il bizim Muğlamız. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın liderlik ettiği zirvede il başkanımız Kadem Mete ve milletvekillerimiz Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan da hazır bulundular. Gerçekleştirilen bu zirvenin amacı; Mugla'nın gelişimini sağlamak ve yatırımlar noktasında değerlendirmelerde bulunmaktır. Biz, Külliye'deki zirve öncesi bazı büyük projeleri sıralayarak il başkanımıza teslim ettik. Ve önbilgi olarak projelerimiz değerlendirildi. Bugün burada bulunma sebebimiz ise; mahallelerimiz için yapılması gerekenleri listeleyerek Cumhurbaşkanlığına göndermektir. Çünkü listemiz kitaplaştırılacak ve yatırım programlarına dahil edilecektir. Bu yüzden sizlerle koordineli çalışabilmemiz mahallelerimizin gelişimi için oldukça önemlidir. Hulasa, yatırımlar konusunda bize destek olan cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, girişimleri ile bize bu yolu açan il başkanımız Kadem Mete'ye ve milletvekillerimiz Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan'a teşekkürlerimii sunuyorum.

Daha sonra muhtarların mahalleleriyle ilgili belirttikleri talepler not edildi.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık