AKP'li Acar, Vekil Özcan'a yüklendi

AKP İlçe Başkanı Fahri Acar, geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek doğalgaz talebinde bulunan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’a ‘şark kurnazı’, ‘topal ördek’, ‘hakaret’ ve ‘rol kapma ’ diyerek siyasi ahlaka uygun olmaya davet etti.

AKP'li Acar, Vekil Özcan'a yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, geçtiğimiz günlerde Milas’a doğalgaz talebinde bulunmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti. Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve AKP’li Milletvekili Yavuz Demir’in Ankara’daki bakanlık ziyaretleri öncesinde gerçekleşen bu ziyaret, AKP İlçe Başkanlığı’nı rahatsız etti. AKP İlçe Başkanı Fahri Acar ise, yapılan ziyaretin Milas’ın ortak aklına zarar verdiğini belirterek bir açıklama yayınladı.
Açıklamasının başında “Milas’ın ortak akıl mantığına zarar getirmemesi için Suat Özcan’ı uygun davranmaya davet ediyoruz.” diyen AKP İlçe Başkanı Fahri Acar, “CHP’nin Muğla Milletvekili unvanına sahip Sayın Suat Özcan’ın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Milas’ın doğalgaz ihtiyacı için yaptığını ifade ettiği görüşme maalesef şark kurnazlığı olarak değerlendirilebilir. Sayın Özcan’ın, Muğla’da başlatılan ve etik değerler çerçevesinde ilkesel olarak ortak hareket etme anlayışından uzak hareketlerini üzülerek izledik. Seçmeni tarafından sık sık hiçbir faaliyeti olmadığı gerekçesiyle eleştirilmesinden tanıdığımız sayın milletvekili, Milas için ortak hareket etme kararlılığından uzaklaşmıştır. Kamuoyunca bilinmektedir ki seçimler geride kalmıştır ve hükümet olan partimizin mensupları olarak sayın milletvekillerimizin, il başkanlığımızın, teşkilatlarımızın desteğiyle Bakanlıklarımızı ilgilendiren konularda yatırım almak daha kolaydır.” dedi.

Milas’ın doğalgaz sorunu için mevcut ve geçmiş dönem milletvekillerinin önemli girişimler yaptığını kaydeden Acar, girişimlerin yatırım sağlama aşamasına geldiğini kaydetti.
Acar sözlerini, “Özcan’ın sosyal medyada seçmenine şirin görmeye çalışmak için yaptığı ziyaret ve paylaştığı mesajlar, kadük bir anlayışın örneğidir. Adeta topal ördek gibi, içi doldurulamayan ve temelsiz davranışlar, ortak akla zarar vermektedir.” diyerek sürdürdü.
Milas’ın başta doğalgaz olmak üzere ihtiyaç duyduğu yatırımlarla ilgili bakan düzeyindeki randevuların daha önceden planlandığını, gerçekleşme ve sonuç alma aşamasına geldiğinin altını çizen Acar, “Hal böyleyken Özcan’ın Bakan Yardımcımızı ziyaret ederek vermeye çalıştığı mesaj, gerek kamuoyunda gerek parti tabanında son derece anlamsız bulunmuştur. Bu ziyarete AK Parti tarafından Milas’ın CHP’li belediye başkanı olan Muhammet Tokat da özellikle davet edilmiş, ortak hareket etme kararlılığı vurgulanmıştır. Özcan’ın bu davranışı kamuoyunca kendi partisine ve belediye başkanına da hakaret anlamı ve rol kapma şeklinde değerlendirilmiştir. Anlamsız ve temelsiz çıkışlarıyla tanıdığımız sayın milletvekilini siyasi ahlaka uygun, iletişime açık olmaya davet ediyor, seçmeni kandırmaya yönelik şark kurnazı hareketlerden uzak durmaya çağırıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetleriyle Milas’ın doğalgaz sorunu için yakında müjdeli haberleri paylaşacağımızı belirtir, Milas’ın sorunlarına çözüm için sağduyuyla yaklaşımın her şeyden önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz.” diye konuştu.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık