AKP’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI MEHMET NİL HIDIR

* Ayrıca, AKP’nin Menteşe, Bodrum ve Milas Belediye Başkan Adayları da belirlendi..

AKP’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI MEHMET NİL HIDIR

AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için  geçmiş dönem AK Parti Milletvekillerinden Mehmet Nil Hıdır atandı. AKP’nin Menteşe adayının ise Av.Gültekin Akça olduğu bilgisi kulislere yansıdı.

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan bilgilerle ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmazken, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, adayları arayarak görevi tevdi ettiği öğrenildi. Kaynaklar, AKP Ege Bölgesi belediye başkan adaylarının, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla İzmir’de düzenlenecek aday tanıtım töreninde açıklanması bekleniyor.

Aynı şekilde, Milas Belediye Başkanlığı için de Recep Tayyip Erdoğan’ın, önceki akşam saatlerinde Barış Saylak’ı arayarak Milas Belediye Başkan Adayı olduğunu bildirdiği öğrenildi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AKP’nin Bodrum Belediye Başkan adayı ise Dr.Tahir Ateş oldu.  AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, Dr.Tahir Ateş’in 31 Mart yerel Seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığı için aday olarak görevlendirildiğinin bilgisini vererek “Yerel seçimlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da iddialıyız. Bodrum AK Parti ile buluşacak ve hizmet nasıl yapılır görecek…” dedi.

Diğer ilçelerle ilgili henüz bir bilgi yok.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık