Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Anaokulu’ndan özel bireyler yararına kermes…

‘Süper Dadım’ olarak da bilinen Özel Milas Anaokulu, önceki gün birçok etkinlikle kutlanan Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, tüm geliri M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel bireylere bırakılmak üzere Atapark’ta bir kermes düzenledi.

Anaokulu’ndan özel bireyler yararına kermes…

Özel Milas Anaokulu’nda eğitim-öğretim gören öğrenci velileri tarafından hazırlanan birçok çeşit yiyecek ve el işi tekstil ürünlerinin yer aldığı kermese, Milas Orman İşletme Müdürlüğü de ücretsiz fidan desteğiyle katkıda bulundu.

Atapark’da düzenlenen ve tüm gelirleri M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel bireylere bırakılacak kermesle ilgili, Anaokulu’nun kurucusu Nazlı Yıldız:

“Okulumuzun tüm çalışanlarının ve öğrencilerimizin değerli velilerinin katkılarıyla dünya engelliler günü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz kermes ile, toplumun ayrılmaz parçası olan engelli yurttaşlarımızın yaşamsal zorluklarına ve onların da günlük yaşamlarıyla bizden farksız olduklarına dikkat çekmek istedik. Bu etkinlikle aynı zamanda, okulumuzdaki öğrencilerin daha bu küçük yaşlarda bu farkındalığı kazanmalarının da tüm toplumumuz için oldukça önemli bir kazanç olacağını düşünerek, öğrenci velilerimiz ve çalışanlarımızla, kermesimizdeki yer alan ürünleri satışa sunduk. Elde edeceğimiz geliri ise engelli öğrencilerimizin ihtiyacı için rehabilitasyon merkezine bırakacağız” diyerek kermese ilgi gösteren Milaslılara teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık