Ankara Birlik Tiyatrosu’ndan ‘Devri Mahsuni’ adlı müzikli oyun…

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şubesi, ebediyete göçen ünlü halk ozanı Mahsuni Şerif için bir anma etkinliği düzenledi. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Ankara Birlik Tiyatrosu oyuncuları, ünlü halk ozanı Mahsuni Şerif’in hayatından kesitleri, müzikli oyunla sahneledi.

Ankara Birlik Tiyatrosu’ndan ‘Devri Mahsuni’ adlı müzikli oyun…

Ünlü Halk Ozanı Mahsuni Şerif anısına Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Milas Şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, eski dönem Muğla Milletvekili ve aynı zamanda sanatçı kimliği ile tanınan Tolga Çandar, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen, AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak ve sanatseverler katıldı.

17 Mayıs 2002 tarihinde yaşama veda eden ünlü halk ozanı Mahsuni Şerif’in ansına düzenlenen müzikli oyun ile sanatçının hayatından kesitler sunulurken, oyunun sonunda Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ankara Birlik Tiyatrosu oyuncularını kutladı. Oyunculara çiçek takdim ederek kutlayan PSAKD Milas Şube Başkanı Akif Özbilge de hem oyunculara, hem de geceye katılanlara teşekkür etti.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık