Atatürkçü Düşünce Derneği MİTSO'da "MİLAS'I BİRLİKTE TANITALIM"

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin yeni yönetim kurulu Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek hedeflerini anlattı. Amaçlarının daha çok öğrenciye burs vermek olduğunu belirten dernek yöneticileri, Milas'ın tanıtımı için de yapılan çalışmalara destek vereceklerini ifade ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği MİTSO'da

ADD Milas Şube Yöneticileri MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek yeni dönemdeki hedeflerini anlattılar. ADD Milas Şubesi Başkanı Mehmet Ateş, Başkan Yardımcısı Nuray Gözel, Yönetim Kurulu Üyeleri Aysun Demir, Sabahattin Akan, Çağdaş Savaş ve Mustafa Ustaoğlu, yeni dönemde, ihtiyaç sahibi daha çok öğrenciye burs vermek için çalışacaklarını ifade ettiler. Milas'ın ve Milas ürünlerinin tanıtımı için MİTSO'nun çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden ADD yöneticileri "Bizler de Milas'ın her alanda tanıtımı için yapılan çalışmalara destek vermek isteriz. Bu konuda üstümüze düşecek bir görev varsa da severek yerine getiririz" dediler.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ADD'nin Milas Şubesinin yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. MİTSO'nun faaliyetlerini de anlatan Reşit Özer, "Biz Milas'ı ve Milas'ın ürünlerini her platformda tanıtmak için her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Katıldığımız fuarlarda Milas ürünlerini sergiliyoruz, Milas'ı anlatıyoruz. Milas'ı tanıtmak her Milaslının görevidir. Milas'taki her kuruluşun görevidir. Kurumlar arası işbirliğiyle tanıtıma önem verirsek bundan Milas kazançlı çıkar" diye konuştu.
Ziyaret sırasında ADD Milas Şubesi Başkanı Mehmet Ateş, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e bir çiçek armağan ederek "Milas'ın, Milas ürünlerinin tanıtımı için sürdürdüğünüz çabayı takdirle karşılıyor ve birer Milaslı olarak size teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık