Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BAHARLI KAVŞAĞI’NDA YİNE KAZA

Düzenleme çalışmalarının devam ettiği ve halk arasında ölüm kavşağı olarak bilinen Baharlı kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si yetişkin, 2’si çocuk, toplam 4 kişi hafif yaralandı.

BAHARLI KAVŞAĞI’NDA YİNE KAZA

Milas’taki Baharlı kavşağından dönüş yapmak isteyen Yıldıray Çıracı yönetimindeki 48 LG 617 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle Milas’a bağlı Koru Mahallesi’nden ilçe merkezine doğru seyir halindeki Tamer Deniz idaresindeki 06 FJ 9640 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, 06 FJ 9640 plakalı aracın şoförü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan 2’si çocuk 1 yetişkin yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, hafif yaralanan yaralıları ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına aldı.

Kazanın ardından yol güvenliğini sağlayan ve kaza yapan araçların güvenli bir şekilde yoldan çekilmesini sağlayan trafik polisleri, 4 kişinin hafif yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.  

Öte yandan kavşağın güvenli hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar hızla devam ederken, istenmeyen kazaların yaşanmaması için sürücülerin ve yayaların kavşağı kullanırken trafik kurallarına dikkatle uymaları istendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis