Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Barış Manço şarkılarıyla müzik dolu bir gece…

Milas Kaymakamlığı, Anadolu Rock Müziği’nin unutulmaz isimlerinden Barış Manço’nun ölüm yıldönümü münasebetiyle, onun şarkılarının seslendirildiği bir gece düzenledi. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, salonu hınca hınç dolduran müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Gecedeki sürprizler ise etkinliğe farklı bir renk kattı.

Barış Manço şarkılarıyla müzik dolu bir gece…

Müzik öğretmeni Ali Çakır’ın yönettiği, ilçemizdeki tüm okulların müzik öğretmenleri ve bazı öğrencilerin hem solist, hem de orkestra elemanı olarak sahne aldığı geceye; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Mal Müdiresi Ayşe Güliz Akat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, MHP Milas İlçe 2. Başkanı Zafer Özkan, çok sayıda belediye meclis üyesi adayı ve bazı belediye meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okulların müdür ve öğretmenlerinin yanı sıra, kalabalık bir müziksever topluluğu katıldı.

Merhum Sanatçı Barış Manço’ya ait 25 şarkının seslendirildiği konseri dinlemek ve izlemek için gelen, salonu hınca hınç dolduran ve bir o kadarı da salon dışında kalan Milaslı müziksever, müzik dolu bir gecenin hazzını yaşarken, seslendirilen tüm eserlere de eşlik ettiler.

Gecenin sürprizleri ise, etkinliğin daha da renkli geçmesine neden oldu. Müzik öğretmeni ve aynı zamanda orkestrayı yöneten Şef Ali Çakır, 32. Evlilik yıldönümü nedeniyle eşini sahneye çağırarak çiçek verdi. Çakır çiftçi dakikalarca salondakiler tarafından alkışlandı. Gecenin bir başka sürprizi ise Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın eşi Orman Mühendisi Sermin Arslan’ın sahneye çıkarak, Barış Manço’nun şarkısını seslendirmesi oldu.

Gecenin son sürprizi ise Barış Manço gibi giyinen Mert Gülügen’di. Sahne alan son solist oldu ve geceye katılan tüm protokol ile birlikte, Barış Manço’nun ‘El salla’ adlı şarkısını seslendirdi.

Konserin sona ermesiyle protokol üyeleri, sahne alan solistlere ve orkestra elemanlarına birer karanfille teşekkür ettiler.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis