Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BARIŞ SAYLAK KENDİ KÖYÜNDEYDİ…

AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, doğup büyüdüğü Meşelik Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saylak, kendisine yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerine projelerini anlatarak, 31 Mart’ta destek istedi.

BARIŞ SAYLAK KENDİ KÖYÜNDEYDİ…

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, bu kez önce Salı Pazarı esnafını, sonrasında ise Meşelik Mahallesi’ni ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde Saylak’a; AKP Muğla Büyükşehir Belediye Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, MHP Üst kurul delegesi Dr. Ferat Yüksel, Cumhur İttifakı Milas Belediye Meclis Üyesi adayları, AKP Kadın ve Gençlik Kolları ve partililer eşlik etti.

İlk olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ile birlikte Menteşe Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Milas Belediye Başkan Adayı Saylak, burada esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Saylak, Milas Belediyesi ile ilgili olan sorunların kendisi tarafından çözüleceğini ifade ederken, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır da esnaflar için güzel günlerin yakın olduğunu söyledi.

MEŞELİK MAHALLESİ’NDE BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Mahalle ziyaretleri kapsamında akşam saatlerinde doğup Büyüdüğü Meşelik Mahallesi’ne gelen Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, burada büyük bir coşku ile karşılandı. Kendisini bekleyen tüm mahalle sakinleri ile kucaklaşan ve vatandaşları tek tek selamlayan Saylak, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek; “Böylesine büyük bir coşku ve kalabalık ile beni ve ekibimi kucaklamanız bizleri çok mutlu etti” dedi.

Burada birer konuşma yapan AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve MHP Üst Kurul Delegesi Ferat Yüksel, 31 Mart akşamında Milas Belediye Başkanlığı’nı Barış Saylak’ın kazanması için var güçleri ile çalıştıklarını belirterek, 1 Nisan sabahına zaferle uyanacaklarını söylediler.

Bu konuşmaların ardından mikrofona davet edilen Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, Meşelik Mahalle sakinlerinin uzun süre kendisini alkışlaması nedeniyle konuşmasına başlayamadı. Bu esnada Başkan Adayı Saylak’ın ve mahalle sakinlerinin oldukça duygulandıkları gözlemlendi.

Milas Belediye Başkan Adayı Saylak’ın konuşmaları mahalle sakinlerinin alkışları ve tezahüratları nedeniyle sık sık kesildi. Konuşmasına Milas’ta yaşanılan tablonun her geçen gün kötüye gittiğini ifade ederek başlayan Saylak;

“Daha önce siyasi yaşamımı sürdürdüğüm partimde sizlerle ne zaman bir araya gelmek istesem hep engellemelerle karşılaştım. İçimdeki hizmet aşkını hep engellediler. Doğup büyüdüğüm mahalleme ve ilçeme hizmet etmek istiyorum. Hayatımdaki tüm kazanımlarımı mahallem ve ilçeme borçluyum.

Milas Belediyesi’nin içinde bulunduğu borç yükünü herkes biliyor. 132 Milyon TL borcu olan bir belediye artık hizmet edemez ve çalışanlarının maaşlarını ödeyemez konuma gelmiştir. Bu duruma bir son vermek adına ve ilçeme hizmet etmek adına bir karar vermem gerekiyordu. Ben kararımı hizmet etmekten yana kullandım” dedi.

Saylak, konuşmasında yapmak istediği projeleri anlatarak, vatandaşların refah ve ekonomik seviyelerinin nasıl geliştirileceğini de anlattı.

Meşelik Mahalle ziyaretinin son bölümünde ise Cumhur İttifakının Milas Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımı yapıldı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis