BAŞKAN PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  Belediye personelinin yeni yılını kutladı. Belediye personeli ile bir araya gelen Tokat 2019 yılının Ülkemize ve Türkiye’ye huzur ve sağlık getirmesini diledi.

BAŞKAN PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Tüm birimleri Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar ile  berabertek tek dolaşarak personelinin yeni yılını kutlayan Başkan Tokat; “2018 yılında hep birlikte, şartlarımız el verdiği ölçüde, topluma ve ülkemize hizmet etmeye çalıştık; verdiğiniz katkılar ve gösterdiğiniz çabalar  için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Tokat yaptığı konuşmada şunları söyledi: “2019 yılında daha kararlı ve daha verimli  bir çalışma anlayışı ile topluma karşı sorumluluklarımızı hep birlikte en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. 2018 yılı verimlilik açısından gerek merkezde gerek kırsal mahallelerimde gayet başarılı olarak geçti. Bu çalışma programımız  sizlerle beraber 2019 yılındada aynı şekilde devam edecek. Ekonomik olarak  çok iyi  bir yıl geçirmedik, 2019 yılında da bu şartların dahada zorlaşacağı görülüyor.Ama bizlerin hizmet görevlerini yerine getirmemiz gerekiyor.Ekonomik şartlar gereği sizlerde zor anlar yaşıyorsunuz. Bu anlamada gösterdiğiniz anlayışa da teşekkür ediyor, sizlerle  çalışmakta olduğum için gurur ve mutluluk duyuyorum”dedi

Başkan Tokat son olarak;“2019 yılının herkes için sağlıklı,huzurlu,hatasız kazasız bir yıl olmasını temenni ediyor, hepinizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık