Bayramlaşma Töreni 1. Gün Yapıldı

Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutan Vekili, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdür Vekili ve daire amirleriyle, muhtarlar, gaziler ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı resmi kutlama töreni sonrasında katılımcılar, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, M.Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi, İtfaiye Milas Grup Amirliği ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, görev başındaki personelin ve hastanede tedavi gören vatandaşların bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşma Töreni 1. Gün Yapıldı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nın birinci günü olan Pazar günü saat 14:00’de Belediye Toplantı Salonu’nda Kaymakamlığın düzenlediği resmi bayramlaşma töreni yapıldı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutan Vekili, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdür Vekili ve daire amirleriyle, muhtarlar, gaziler ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı resmi kutlama töreni sonrasında katılımcılar, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, M.Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi, İtfaiye Milas Grup Amirliği ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, görev başındaki personelin ve hastanede tedavi gören vatandaşların bayramlarını kutladılar.

Siyasi partilerin bayram kutlamaları muhtelif günlerde yapılırken, AKP İlçe Başkanlığı 1.gün, CHP ilçe başkanlığı 3.gün, İYİ Parti ise 4. Gün ilçe binasında partilileriyle buluşarak bayram kutlamasını gerçekleştirdiler.

Bayramın üçüncü günü CHP ilçe merkezinin bulunduğu Arastapark’taki kutlama töreni saat 12:30’daydı. İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu ve Mehmet Çayırlı ile eski milletvekilleri Fevzi Topuz ve Akın Üstündağ, milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin ve Mürsel Alban’ın, ilçe gençlik ve kadın kolları ile İl Gençlik Kolları Başkanı ile kalabalık bir partili grubun katıldığı kutlamalara, son seçimlerde Millet İttifakı yaptıkları İYİ Parti ilçe yöneticileri ve üyeleri de katıldılar. Milletvekillerinin üçü de yaptıkları konuşmalarda herkesin bayramını kutlarken, AKP iktidarının ve lideri Erdoğan’ın giderek yalnızlaştıklarına dikkat çektiler ve İYİ Parti ile yapılan ittifakın önümüzdeki dönemde de devam etmesinin önemini vurguladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık