Bayram öncesi “Kemerin Ses Getirsin” Kampanyası

Muğla Valisi Esengül Civelek, Kurban Bayramı’nda artan trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Kemerin Ses Getirsin” kampanyasına destek vermek içinyol kontrol uygulama noktalarını ziyaret ederek, vatandaşlara emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bayram öncesi “Kemerin Ses Getirsin” Kampanyası

Muğla Valisi Esengül Civelek, Milas-Bodrum, Yatağan-Kavaklıdere, Muğla-Aydın, Marmaris-Çetibeli ve Köyceğiz karayolu üzerinde bulunan polis ve jandarma uygulama noktalarında trafik ekiplerince alınan trafik tedbirleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurban Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandığını belirten Vali Civelek, artan trafikte, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması için il genelinde denetlemelerde bulunduklarını, sürücülere ve yolculara trafik kurallarına uymaları ve emniyet kemeri takmalarının önemini hatırlattıklarını söyledi.

Milas’taki kontrol noktasında da Kaymakam Eren Arslan’la birlikte, durdurulan sürücü ve yolculara trafik işaret ve kurallarına uymaları ve emniyet kemeri takmaları yönünde çeşitli uyarılarda bulunan Vali Civelek, sürücü ve yolcuların Kurban Bayramını kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık