Belediyeden Coşkulu 29 Ekim Kutlaması

Milas Kaymakamlığı’nca hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına alternatif olarak Milas Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı Milas’ta coşkuyla kutlanacak.

 Belediyeden Coşkulu 29 Ekim Kutlaması
  • 28 October 2020, Wednesday 13:43

Vatandaşların katılımıyla Milas sokaklarında gerçekleştirilecek olan konvoyla başlayacak olan kutlamalar, yöremize özgü davul zurna gösterisiyle son bulacak.

Kutlamalar kapsamında gerçekleştirilecek olan konvoy saat 17’de Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası’ndan başlayacak. Aynı zamanda, konvoyun başladığı saatte Atapark’ta müzik dinletisi gerçekleştirilecek ve saat 19’a kadar sürecek.

Milas sokaklarında coşkuyla gerçekleşecek olan konvoyun tamamlanmasının ardından Cumhuriyetimizin ilan edildiği 1923 yılına ithafen saat 19:23’te Atapark Meydanı’nda İstiklal Marşımız vatandaşlarımız tarafından okunacak. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirilecek.

Başkan Tokat’ın konuşmasının ardından saat 19:30’ da başlayacak olan yöremize özgü davul zurna gösterisiyle Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erecek.

Tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, pandemi koşullarında ve sosyal mesafeye dikkat ederek coşkuyla gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tüm Milas halkını davet etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık