Bodrum Otogarı’nın Temelini Atmaya Giden Kılıçdaroğlu Akıllı Kavşak’ta Milaslılara Seslendi..

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris ve Bodrum ilçelerindeki açılışlar nedeniyle Muğla’ya geldi. Kılıçdaroğlu’nun araç konvoyunu, Marmaris’ten Bodrum’a geçerken, ilçemiz Üçyol Mevkii’nde CHP’liler tarafından durduruldu. Kılıçdaroğlu, çiçek ve renkli konfetilerle karşılandı.

Bodrum Otogarı’nın Temelini Atmaya Giden  Kılıçdaroğlu Akıllı Kavşak’ta Milaslılara Seslendi..

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçe yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde belediye meclisi üyeliğine aday olan isimler, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve üyelerinin yanı sıra kalabalık bir partili grup tarafından Üçyol’daki ‘Akıllı Kavşak’ta konvoyu durdurulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çiçekler ve renkli konfetilerle karşılandı.

Beraberinde Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve partinin Muğla il yöneticileriyle Marmaris’teki programın ardından karayolu ile Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılış töreni için Bodrum’a giderken Üçyol Mevkii’nde durdurulan Kılıçdaroğlu, bekleyenlere esprili bir dille seslenerek; “Yolu trafiğe kapatmışsınız. Dolayısıyla korsan bir gösteri yapıyorsunuz. Yakında hepinizi Silivri’ye götüreceğim” diye başladı ve şöyle devam etti:

“Hepinizi seviyorum ve saygıyla selamlıyorum. Sizden istediğim tek bir şey var. 31 Mart’ta sandığa gideceğiz. Demokrasimiz için, çocuklarımız için, vatanımız için, bayrağımız için Altıok’un altına mührümüzü basacağız. Anlaştık değil mi? Başta Belediye Başkanımız olmak üzere hizmet eden herkese ve sizlere yürekten teşekkür ediyorum.” 

Kılıçdaroğlu’nu karşılayan CHP’liler ise, genel başkanlarını; ‘Halkın gururu Kılıçdaroğlu’ slogan atarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Milas Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın belediye Başkan Adayı Muhammet Tokat’ın elini havaya kaldırdı ve ikisi birlikte vatandaşları selamladı.

Kısa süreliğine aracından inen ve bekleyenlere hitaben kısa bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra aracına binerek Bodrum’a hareket etti.

Kılıçdaroğlu, Bodrum Torba kavşağında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni Bodrum Otogarı’nın temel atma törenine katıldıktan sonra, Ankara’ya döndü. Uzun yıllardır yapımı beklenen Otogarı, yeni hizmete sokulan Menteşe Otogarı gibi kendi enerjisini güneş enerjisi panellerinden üretecek ve 72 milyon liraya mal olacak. Bodrum Otogarı, kent içinde kaldığı için büyük trafik sıkışıklığına neden olan Bodrum trafiğini rahatlatacak.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık