Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP İlçe Örgütü Kömür Nedeniyle Boşaltılması İstenen Ekizköy’de…

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü, kömür rezervi nedeniyle tamamen boşaltılması planlanan ilçemize bağlı Ekizköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlediler.

CHP İlçe Örgütü Kömür Nedeniyle Boşaltılması İstenen Ekizköy’de…

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, İlçe Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı ve bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, kömür rezervi ve döküm sahası kurulması için kaldırılması planlanan Ekizköy Mahallesi’nde, muhtar ve köylülerle bir araya geldi.

Başta Mahalle Muhtarı olmak üzere mahalle sakinleri, babadan-dededen kalma bu topraklara sahip çıkma adına bugüne kadar her eksiğine-noksanına katlandıklarını ancak şimdi bir kalemde köyü tamamen boşaltmaları istendiğini söyleyerek durumdan rahatsız olduklarını belirttiler.

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe; “Keyfi olarak yapılan ve kamu yararı olmayan bu uygulamadan dolayı sizlerin mağdur olduğunu biliyoruz. Yanınızda olduğumuzu bilmeniz, sizlerin bize ilettiği konuları milletvekillerimiz aracılığıyla meclis gündemine taşınması için buradayız. Bu konuda elimizden gelen ne varsa yapacağımız konusunda şüpheniz olmasın” diyerek, köylünün yanında olduklarına vurgu yaptı.

Karşılıklı görüşmenin sonunda, köylerinden ayrılmak istemeyen vatandaşlar, hazırlanan dilekçenin altına imza atarak, CHP ilçe örgütü aracılığıyla konunun, meclis gündemine alınmasını talep ettiler.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis