Çok Amaçlı Sosyal Alan’ın açılışı yapıldı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediyesi tarafından Karacahisar Mahalllesi’nde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Sosyal Alan’ın açılış törenine katıldı.

Çok Amaçlı Sosyal Alan’ın açılışı yapıldı
  • 14 September 2021, Tuesday 11:39

Törene Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, Karacahisar Mahalle Muhtarı Şefik Musluk, birim müdürleri, muhtarlar ve Karacahisarlı vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan tören, davul zurna eşliğinde güne özel hazırlanan yemekle devam etti. Çok Amaçlı Sosyal Alan’ı Karacahisar Mahallesi’ne kazandıran Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür eden Karacahisar Muhtarı Şefik Musluk, Başkan Tokat’a çiçek ve plaket takdim etti. Başkan Tokat Karacahisarlı gençlere bir de halı saha müjdesi verdi.

 ‘Çok Amaçlı Sosyal Alanımız hayırlı uğurlu olsun’

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Bizlerin yetişmesinde bugünlere gelmemizde emeği olan bir köyümüz. Bir her zaman her bulunduğumuz ortamda gerek sizlerin gerekse köyün isminin en iyi şekilde anılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak ve sizleri mahcup etmeme adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün burayı hizmete açmak hepimize kısmet oldu. Umuyorum ki imkanlarımız el verir, daha iyilerini de yapma imkanımız olur. İnşallah burada güzel eğlencelerimiz, törenlerimiz, düğünlerimiz, merasimlerimiz yapılır. Çok Amaçlı Sosyal Alanımız hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyorum bu alanı bize bu şekilde kullanma izni verdikleri için.

‘Yakın zamanda da gençlerimiz için bir halı saha yapmayı planlıyoruz’

Önümüzdeki dönem içerisinde daha başka iş ve hizmetlerimiz olacak. Milas Türkiye’de köy sayısı en fazla olan ilçelerden bir tanesidir. Sizlerden aldığımız güçle sizleri de kendimizi de mahcup etmeden elimizden geldiğince her yere bu hizmetleri götürmeye çalışıyoruz. Yakın zamanda da gençlerimiz için bir halı saha yapmayı planlıyoruz. Bu ve buna benzer önümüzdeki dönemde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Başkan Tokat’ın ardından söz alan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan; “Karacahisar Mahallemiz çok güzel bir alana kavuştu. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu alanın yapımında emeği geçen başta Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık