Dolmuşlarla  ilgili şikayetlerinizi 444 48 01’e bildirin

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Merkezi’nde partililerle gerçekleştirilen geleneksel Salı toplantısında, bazı üyelerin dolmuş şoförlerinin tavrı  ve özellikle 65 yaş kartına kullananlara verdiği tepkiler konusundaki şikayetlerini dile getirmeleri üzerine; Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat,  “Havada kalan sözlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur” yoktur diyerek, şikayetlerin Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerine telefon ve internet yoluyla bildirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Dolmuşlarla  ilgili şikayetlerinizi 444 48 01’e bildirin

Tokat, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı’nca ödüllendirilen “Ulaşım Yenileştirme” projesinin, yolcuları ve şoför esnafını hoşnut edememesini  eleştirdi.

Toplantıya katılan Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın konuşmalarının ardından söz isteyen partililerden birkaçı, dolmuş seferleri ve şoförleri hakkındaki şikayetlerini dile getirdiler. Bir üye, Boğaziçi Köyü’ndeki dolmuş duraklarının azaltıldığını söylerken; diğeri, 65 yaş kartı kullananlara şoförlerin ters davrandığından ve hakaret ettiğinden yakındı.

Muhammet Tokat da, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım projesinin İçişleri Bakanlığı tarafından birinci seçildiğini belirterek; şöyle konuştu: “Ama, biz bu yüzden az kalsın seçim kaybediyorduk. Şoför esnafı da belediyeyi suçluyor. Oysa, Büyükşehir Belediyesi bunu yasal olarak uygulamak zorunda… Havada kalan sözlerin ve sözde kalan şikayetlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Şikayetlerinizi  Muğla İl Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ne internetten ya da 4444801 telefon numarasını arayarak, dolmuşun plakasını da vererek yapın. Zaten dolmuşlarda kameralar var; anında izlenir; para cezası verilir. “

Milletvekili Suat Özcan ise, “Araç değişimi yüzünden şöför esnafını da memnun edemedik… Klimalı, uydudan izlenebilen, engellilere uygun araçlar alınsın istiyoruz. Vatandaşın rahatı ve yararı için. Tüm bu uygulamalar şoför esnafını parasal olarak zorluyor, sıkıntıya sokuyor. Vatandaşı da memnun edemiyorsunuz… “ dedi. Tokat, “Gerek Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşım araçlarında, gerekse denetimli araçlarda, yolcunun yararına dönüşümün yüzde 80 sağlandığını” da kaydetti..

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık