Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ADD Milas Şube Başkanı Erşen: “Gelecek gençler ve gelecek gençlerin”

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi, Afyon’da düzenlenecek olan Gençlik Kampı’na bir öğrenci gönderdi.

ADD Milas Şube Başkanı Erşen: “Gelecek gençler ve gelecek gençlerin”

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi, 23 /26 Ağustos 2019 tarihleri arsında Afyon Kocatepe’de gerçekleştirilecek olan Reşat Çiğiltepe Gençlik Kampı’na katılmak üzere Kaan Ant Arıtepe isimli öğrenciyi Afyon’a yolcu etti.

Uşak Üniversitesi Yeni Medya Bölümü öğrencisi Kaan Ant Arıtepe’yi Afyon kampına yolcu eden ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen kamp hakkında bilgi vererek; “23 Ağustos 2019 Cuma günü saat 12’de basın açıklaması ile başlayacak olan kampta; turnuvalar, gençlerle forum, halkoyunları çalışması, söyleşiler, Şuhut Gezisi, müzik dinletileri gibi etkinliklerin yanısıra ADD tarihinden kesitler gençlerimizle paylaşılacak. Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Hüseyin Emre Altınışık gençlerimizle sohbet gerçekleştirecek. Gençlerimiz 25 Ağustos 2019 Pazar saat 02.00 meşalelerle Kocatepe’ye yürüyüş gerçekleştirecekler. Biz de bu kampa Milas’tan Kaan Ant Arıtepe isimli gencimizi gönderiyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren gençlerimize büyük önem verdik.  Çünkü gelecek onlar ve gelecek onların; ADD'yi de, Türkiye'yi de onlara emanet edeceğiz” dedi.

ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen, 23 /26 Ağustos 2019 tarihleri arsında Afyon’da düzenlenecek olan Reşat Çiğiltepe Gençlik Kampı’na katılacak olan Kaan Ant Arıtepe’ye otobüs biletinin yanı sıra, kampta gençlerin birbirine hediye edeceği ve köy okuluna hediye edilecek 2 kitap takdim etti. Kampa gidecek olan Kaan Ant Arıtepe, Afyon’daki etkinliklerde giymek için Milas Şubesi'nin yeleğini de yanında götürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık