DSİ’nin Taşkın Islah Çalışmaları Başladı..

AKP Milas İlçe Başkanlığı’ndan paylaşılan bilgi notuna göre, DSi ekipleri, geçmiş yıllarda sıkça meydana gelen su taşkınları ile zarar gören tarım arazileri ve evlerin su baskınından zarar görmemesi için, Milas’ın çeşitli mahallelerinde çalışmalara başladı.

DSİ’nin Taşkın Islah Çalışmaları Başladı..

İlçe Başkanlığı’ndan verilen yazılı bilgiye göre, “Ovakışlacık, Karakuyu, Hacıahmetler Mahalleleri başta olmak üzere her yıl kış aylarında yaşanan yoğun yağışla tarım arazileri ve evlerin su baskınından zarar görmesi AK Parti’nin girişimiyle engelleniyor.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar’ın girişimleri, AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Başkanı Kadem Mete’nin destekleriyle Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ekiplerince alanda kapsamlı ıslah çalışması başlatıldı.

Buna göre Ovakışlacık, Hacıahmetler ve Karakuyu Mahallelerinde DSİ ekipleri sorunlu noktalarda iş makineleriyle çalışmalara başladı.

Buradaki ıslah çalışmalarının ardından Kurudere ve Gölyaka Mahallelerimizdeki taşkınların önlenmesi için de Bafa Gölü ile Derince Barajı bölgesinde de düzenlemeler yapılacak.

Çalışmalar kapsamında Kemikler, Yakaköy bölgesindeki taşkınların önlenmesi için ıslah çalışmaları gerçekleştirilecek.”

Milas’ta yaşanan her sorunun en üst düzeyde takipçisi olacaklarına vurgu yapan Acar, bölgede uzun yıllardır çözülmeyen bu sorunun çözümü için çalışmanın başlatıldığını belirterek; “AK Parti olarak hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duyduğu her alanda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Söz konusu mahalleler su taşkınından en fazla etkilenen yerlerdi. Burada başlattığımız çalışmalarla geçtiğimiz kış aylarında yaşanan manzaraların artık olmayacağını söyleyebiliriz” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık