Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Emniyet mensuplarına ‘yangın’ eğitimi…

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Milas İtfaiye Grup Amirliği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personele, yangın eğitimi verildi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan tatbikat öncesi teorik bilgi verilen personele, daha sonra olası bir yangın durumunda neler yapılacağı uygulamalı olarak gösterildi.

Emniyet mensuplarına ‘yangın’ eğitimi…

Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin’in de katıldığı yangın eğitimi öncesinde, ilçe emniyet müdürlüğündeki bürolarda görevli personele, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Milas Grup Amirliği görevlileri tarafından teorik bilgiler aktarıldı.

Yaklaşık yarım saat süren teorik eğitimin ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yangın tatbikatına geçildi. Bahçede gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra başlayan yangınla birlikte, emniyet mensuplarının ne yapacağı, ilk anda çıkan yangına nasıl müdehale edeceği, dumandan etkilenenlere ya da yangın sırasında yaralıya nasıl müdehale edileceği uygulamalı olarak gösterildi.

Tatbikatın ardından İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Milas Grup Amirliği ekiplerine teşekkür ederken, gerçekleşen tatbikat, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis