‘En Çok Kitap Okuyan’ 14 Öğrenci ödüllendirildi

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘En Çok Kitap Okuyan’ 14 Öğrenci ödüllendirildi

Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi’nden en fazla kitap alıp okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

53. Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelen Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeler verdi.

Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, bu sırada yaptığı konuşmada; “Bu yıl 53. Kütüphane Haftası’nı kutluyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklerle amacımız, halkımıza ve öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini arttırarak kitaplardan daha çok yararlanmasını sağlamaktır. İnsanlarımız muhakkak kitap okumaya zaman ayırabilmeli ve kitap okumayı bir yaşam felsefesi haline getirmelidir. Kitap okuma alışkanlığının bireylere çocukluktan itibaren kazandırılarak kitaplarla büyümesi sağlanmalıdır” dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler hep birlikte gelecek yıl daha fazla kitap okuyacaklarına söz verdiler.

En fazla kitap okuyan öğrencilerde ilk sırayı 128 kitapla İlkesu Şık alırken diğer çok kitap okuyan çocukların isimleri ise şöyle:

Caner Gülten, Nursena Tuna, Ahmet Baran Yalpa, Ayşenaz Dündar, Melih Kafaca, Sevilay Eke, Ümmügül Turhan, Burhan Kaan Uğurlu, Şebnem Avcı, Sudenaz Meşelik, Alinda Yalçın, İdil Çelik ve Erdem Kırmızı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık