Eşref Arslan ve İsmail Atıcı’dan ortak açıklama: ÇKS kaydı yaptırmayan çiftçi destekleme alamayacak

Eşref Arslan ve İsmail Atıcı’dan ortak açıklama:  ÇKS kaydı yaptırmayan çiftçi destekleme alamayacak

Milaslı çiftçileri 2019 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtları konusunda bilgilendirmek için ortak açıklama yapan Milas Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan ve Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, ÇKS kayıtlarının 30 Haziran 2019 tarihinde sona ereceğini duyurdu.

ÇKS işlemlerinin Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Milas Ziraat Odası Başkanlığı’ndan yapıldığını bildiren açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2019 üretim yılı ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) kayıtları 30.06.2019 tarihinde sona erecektir. Tarımsal Desteklemelerden (Mazot-Gübre, Yem Bitkileri, Zeytinyağı, İyi ve Organik Tarım Desteklemeleri vb.) yararlanmak isteyen ve başvuru yapmayan çiftçilerimizin 30.06.2019 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.”

Kayıt yaptıran çiftçilerin yanı sıra şu an itibariyle Milaslı yaklaşık bin çiftçinin kayıt yaptırmadığını ifade eden Başkan Atıcı, çiftçilerin ÇKS kayıtlarını belirtilen süre içerisinde yapmaları gerektiğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık