Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

FEDERASYON ÜYELERİNDEN TİCARET BAKANINA ZİYARET…

Aralarında Milas Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın da bulunduğu Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ ziyaret etti.

FEDERASYON ÜYELERİNDEN TİCARET BAKANINA ZİYARET…

Önceki gün Bakan Ruhsar Pekcan’ın makamında gerçekleşen ziyarete; Federasyon Genel Başkanı Hacı Ali Taylan, Türkiye genelindeki oda ve dernek Başkanları, Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan, Datça Emlakçılar Derneği Başkanı Müderris Bayar ve Milas Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kırkık katıldı.

Ziyarette, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a yönetmelikte değişmesi gereken maddelerle ilgili görüş ve öneriler sunulurken gerçekleşen ziyarette; Esnaf Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Genel Müdür Yardımcısı Özgür Arzık ile Bakanlık Danışmanları ve İç Ticaret Genel Müdürlüğü yetkilileri de hazır bulundular.

Federasyon Genel Başkanı Hacı Ali Taylan, yönetmelikte değişmesini istedikleri maddeleri gerekçeleri ile birlikte dosya halinde Ticaret Bakanı Pekcan’a sunarken, kayıtdışı emlakçılara uygulanacak cezalar, özel dershane ve üniversitelerden alınan belgelerin geçerli sayılması, internet sitelerine sadece yetki belgesi olanların ilan vermesi gibi çeşitli konularda Bakana bilgilendirmede bulundu.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ise bu aksaklıkların giderilmesi sözünü verirken, ayrıca yönetmelik değişikliği için de en kısa sürede İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Esnaf Sanatkârlar Genel Müdürlüğü ile Emlak Meslek Kuruluşların temsilcilerinden oluşacak bir komisyonun kurulması ve çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis