Gaziler, genel kurul için toplandı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi dün, 5’nci Olağan Kurul heyecanı yaşadı. İstanbul, İzmir, Denizli, Eskişehir ve çevre ilçelerden gelen temsilcilerin de renk kattığı genel kurul sonunda mevcut şube başkanı Mehmet Sarban yeniden başkanlığa seçildi.

Gaziler, genel kurul için toplandı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi hizmet binası önünde gerçekleşen 5’nci Olağan Genel Kurula; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Garnizon Komutanı V. Hv. Binbaşı Serkan Sorkaç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Aile ve Sosyal Politikalar Muğla İl Müdürü İlkay Türkoğlu, İstanbul Sirkeci Şube Başkanı Ahmet Kendigel, İstanbul Pendik Şube Başkanı Sefa Altunparlar, İzmir Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı, Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Eskişehir Şube Başkanı Ertuğrul Öztürk, Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü, Nazilli Şube Başkanı hasan Karataş, Fethiye Temsilcisi Süleyman Şahin ve Yatağan Temsilcisi Ali Karahan, dernek üyesi gaziler ve aileleriyle çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Şube Başkanı Mehmet Sarban, konuklarının isimlerini anons ederek ‘hoş geldiniz’ dedi ve mikrofonu, Gazipaşa-Firuzpaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay’a bıraktı. Milas’ı anlatan bir şiiri seslendiren Panay’ın ardından genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Şubenin faaliyet raporunun okunması ibra edilmesinin ardından konuk şube başkanları birer kısa konuşma yaparak, hem kendi çalışmaları ve hem de Milas Muharip Gaziler Derneği’nin çok başarılı bir şekilde faaliyette bulunduğunu belirterek, toplumun tüm kesimlerinden destek aldıklarının altını çizdiler.

Aile ve Sosyal Politikalar Muğla İl Müdürü İlkay Türkoğlu da genel kurulda, gazilerin sosyal hakları, yasalarla gazilere tanınan ayrıcalıkların yanı sıra Muğla özelinde gazilerle ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlattı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Kaymakamı Eren Arslan da genel kurulda, gazilerimiz için ne yapılsa yapılsın mutlaka eksik olduğunu belirterek, milletçe aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükran borcumuz olduğuna vurgu yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından tek aday olarak genel kurula giren Mehmet Sarban yeniden başkanlığa seçilirken, 5’nci Olağan Genel Kurul, katılımcılara verilen yemek ile son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık