Kayıp yaşlı adam ‘Drone’ sayesinde bulundu

Önceki gün akşam saatlerinde kaybolduğu ihbar edilen 80 yaşındaki A.Ö. isimli şahıs, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin başarılı çalışması sonucu sağ-salim bulundu.

Kayıp yaşlı adam ‘Drone’ sayesinde bulundu

Yaşlı adamın kaybolduğu ihbarını alan jandarma, hemen harekete geçerek, bölgede arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

Bodrum’da ikamet ettiği öğrenilen 80 yaşındaki A.Ö.’nün, ilçemizdeki yakınlarını ziyaret için geldiği ve son olarak mantar toplamak için evden ayrıldığı bilgisinin alınması üzerine, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı personeline; AFAD, UMKE ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı İz Takip Köpek Timleri, karadan, Milas ilçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve JASAT birimleri tarafından ‘Drone’ ile de havadan arama-kurtarma faaliyeti yürütüldü.

Kaybolduğu ihbarının üzerinden 24 saat geçmeden yaşlı adam, Tuzabat-Yusufça Mahallesi arasında bulunan Selimler Dere Yatağı Mevkii’nde bulundu. Arama faaliyeti sonunda kaybolan A.Ö. isimli şahıs 18 Mart günü yani dün sabah saatlerinde Selimler dere yatağında sağ-salim bulunarak, önce sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Yakınlarına haber verilmesi üzerine A.Ö. adlı yaşlı adam, ailesine teslim edildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık