Kazıklı’da zeytin ve zeytinyağı şenliği

Kazıklı Mahalle Muhtarlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen Organik Zeytin ve Zeytinyağı Şenliği, dolu dolu geçti. Okul bahçesinde gerçekleştirilen şenlikte tamamen doğal ürünler sergilendi.

Kazıklı’da zeytin ve zeytinyağı şenliği

Milas’ın Kazıklı Mahallesi, 1. Organik Zeytin ve Zeytinyağı Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Kazıklı İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen şenliğe İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı, Hüseyin Çöllüoğlu, meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Bu yıl ilki gerçekleştirilen Zeytin ve Zeytinyağı Şenliği, yoğun ilgi gördü. Düzenledikleri şenlik ile hem zeytin ve zeytinyağına sahip çıkmış olduklarını hem de bölgenin tanıtımına katkı sağladıklarını belirten Kazıklı Mahallesi Muhtarı Faik Genişoğlu, emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti. 
Şenlikte, havanın güzel olmasını fırsat bilen katılımcılar yöresel ürün stantlarını gezerek yerel yemeklerin tadına baktı. Tamamen organik ürünlerin sergilendiği şenlik alanında misafirler gönül rahatlığıyla satın aldı. 
Yöresel ürün stantlarını gezen Başkan Tokat festivale katılan vatandaşlarla da sohbet etti. Bu tür etkinliklerin bölge tanıtımı açısından önemine değinen Başkan Tokat festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Festivalde yöre halkının hazırladığı yerel yemekler büyük ilgi gördü.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık