Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

KENT KONSEYİ YENİ YÜRÜTME KURULU’NDAN KAYMAKAM ARSLAN VE BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Milas Kent Konseyi’ nin son genel kurulunda seçilen yeni Yürütme Kurulu üyeleri, dün Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ a birer nezaket ziyaretinde bulundular.

KENT KONSEYİ YENİ YÜRÜTME KURULU’NDAN  KAYMAKAM ARSLAN VE BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

İlk olarak Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret eden Yürütme Kurulu üyeleri adına konuşan Başkan Mehmet Günlük, yürütme kurulu üyelerini tanıtarak, geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de Milas’ın sorunlarına çözüm üretme konusundaki çalışmalarında Kaymakamlık olarak verilen desteğin devam edeceğine olan inancını belirtti. Önümüzdeki dönemde ele almak istedikleri temel bazı konuları da dillendiren Kent Konseyi Yürütme Kurulu uüyelerinin ziyaretinden mennun olduğunu belirten Kaymakam Arslan da, yeni dönemdeki çalışmalarda başarılar diledi.

Daha sonra Milas Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret eden Milas Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Başkan Tokat’a, yeni seçilen yönetimin ilk toplantısını yaptıktan sonra, Kaymakam ve Belediye Başkanı’nı ziyaret etmek istediklerini belirtti. Burada konuşan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Milas Belediyesi’nin bünyesinde yasal bir oluşum olan Kent Konseyi’nin yeni dönemdeki çalışmalarında, yeni bir bina taleplerini ve Kent Konseyi Genel Sekreteri için Başkan’ın önereceği ismi bir an once tespit etmesini istediler. Ayrıca, hazırlanmakta olan Stratejik Plan’la ilgili olarak da görüşlerini sunacaklarını belirten Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun bu talebine ilişkin olarak Başkan Tokat, önümüzdeki günlerde, hem Kent Konseyi’nin hem de ilçemizdeki diğer sivil toplum kuruluşları ve odalarının da görüşlerini almak üzere bir toplantı düzenleyeceklerini, burada bu konuların görüşüleceğini belirtti. Yeni bir yer için de arayış içinde olacağını vurguladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık