CHP’Lİ ALBAN’DAN HAKKINDAKİ SUÇLAMALARA BELGELİ YANIT

​​​​​​​CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan ‘sahtekarlığın bedelini ödüyor’ ‘SGK vurgunun faturası ağır oldu’ haberlerine belgelerle yanıt verdi.

CHP’Lİ ALBAN’DAN HAKKINDAKİ SUÇLAMALARA BELGELİ YANIT

CHP İl Başkanlığı’nda yaptığı basın toplantısında Milletvekili Alban, geçirdiği ameliyatları ve gördüğü tedavilerin raporlarını basına dağıttı. Alban “Benim özel kişisel belgelerimi yayınladılar. Sahte kanser hastası dediler. Bununla ilgili davalar açıldı. Yeniasır Gazetesi mahkemenin tekzip kararını daha yayınlamadı. Gazete ve muhabir hakkında suç duyurusunda bulunup maddi, manevi tazminat davası açtık” dedi.  Alban “Mahkeme kararları, SGK yazıları ortada. Yalancının mumu yatsıya kadar yandı” diye ifade etti.

"HADDİNİ BİLMEZ TETİKÇLER"

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban “ Benim özelimle ilgili bir takım iddialar ortaya atıldı. Bu haddini bilmez tetikçilere haddini bildirmek için bu toplantıyı düzenliyorum. Bu tetikçi medya benim özelimi paylaştı ve bazı resmi kurumları da zan altında bıraktı. Bu tetikçi medya attığı başlıklarla hadsizce tarafıma iftira atmıştır. Bu tetikçi medya “sahte kanser raporu ile devleti dolandırdı” dedi. Bu tetikçi gazete ile ilgili gerekli yasal işlemleri başlattık. Bu tetikçi gazete tekzip yayınlaması gerekirken yayınlamadı. Niye bu güne kadar bekledik. Yasal süresi vardı bekledik. Ve şimdi yasal işlemlerimizi başlattık”dedi.

"SAHTE KANSER HASTASI DEDİLER"

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban “İnsanın kendisinde ve ailesinde kalması gereken konular vardır. Ama o kadar hadlerini aştılar ki, sahte kanser hastası dediler. 2005 yılı Muğla Devlet Hastanesi. Kolansea tespiti yapıldı. Ameliyatı yapan Naki Bulut. Bu ameliyatla ilgili patoloji raporu da var. Bununla ilgili gördüğü ve tedavi sırasında aldığım ilaçların belgeleri. 5 yıl sonra karaciğere metastas oldu. 2010 yılında dünyaca ünlü karaciğer nakli yapan Ahmet Çoker’e ameliyat oldum. 2014 yılında akciğere metastas. Ege Üniversitesinde ameliyat oldum. Ameliyatı yapan Kutsal Turan’dır. Ege Üniversitesinin gördüğüm tedavi ile ilgili raporları var. Bu durum benim özelimdi. Sokak zibidisi olan tetikçiler ameliyatlarıma giren Profları ve saygın kurumları da zan altında bırakmıştır. Benim devleti dolandırdığımı söylediler. Bunlar beni kendi bakanlarıyla karıştırdılar. Bununla ilgili süreç şuan Cumhuriyet Savcılığında. Tekzip kararları verildi ancak yayınlamadılar. Bununla ilgili dava açıldı” dedi.

"KİŞİSEL BİLGİLERİMİ PAYLAŞTILAR"

Mürsel Alban “Kişisel haklarımı, benim TC numaramı, asılsız belgeler ortaya koydular. Onlarla ilgili davalar başlamıştır. Ege Üniversitesi gibi saygın bir kurum zan altındadır. Buradan çağrıda bulunuyorum. Ege Üniversitesi Başhekimi bunlar hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum” dedi.  Alban “yok 50 bin lira almışım. Geriye 90 bin lira ödeyecekmişim. AKP’nin il başkanındın talimatıyla bize yazı gönderdiler. Onlar hakkında da suç duyurusunda bulundum. Biz itirazda bulunduk. Bizim itirazımıza gelen cevap “ itiraz dilekçesinde rücu edilmek istenen yersiz ödenen istirahat rapor ücreti için müvekkiliniz Mürsel Albal’ın hiçbir kasti ve kusuru bulunmadığı, yapılan yersiz ödemenin kurum hatasından kaynaklandığı anlaşılmıştır” denildi.

"GAZETECİ İŞİNDEN OLMASIN DİYE DAVA AÇMAMIŞTIM"

Mürsel Alban “Bu tetikçi medya kuruluşunun 22 Temmuz’da attığı iftara ilk değil. Ben milletvekili adayıyken de iftira attı bu alçak tetikçi yayın kuruluşu. Adı geçen kişi benim iş yerimde çalışıyormuş, benim aracımla kaza etmiş. Ben üstünü kapatmışım. Biz savcılığı suç duyurusunda bulunduk. Sonuç benim aracımın olmadığını, beni tanımadığını, birilerinin baskısıyla anlattığı mahkemece kanıtlandı. Burada da Yeniasır Gazetesinin tekzip yayınlaması gerekiyordu yayınlamadı. Şuan dava devam etmektedir. Bunlarla ilgili maddi ve manevi tazminat davalarını da açtım. Bu gazetenin muhabiri ‘tekzip yaptırmayın. Ben işimden olurum dedi. Geldi yalvardı’. Bende bir insanın bir gazetecinin işin olmasın vazgeçin dedim. İztuzun’da gazeteci diye alınmadı. Bize ulaştı. Biz çevre şehircilik il müdürlüğünü aradık. Basın özgürlüğü varken neden engelliyorsunuz dedik. Ancak bu kişi bugün gelip yine iftiralarını atmaya devam ediyor. Ben insanları onuruyla yaşamaya davet ediyorum” diye ifade etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık