Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor Transferlere Başladı Önce teknik yönetim, sonra sporcular

​​​​​​​2018-2019 Türkiye Birinci Voleybol Ligi’nde başarılı çıkışı ile Muğla’da yılın en başarılı takımı seçilen Milas Belediyesi Voleybol Takımı, sezon sonunda elde ettiği lig üçüncülüğü ile Efeler Ligine katılma Play Off maçlarında Milas’ı temsil etmişti.

Milas Belediyespor Transferlere Başladı  Önce teknik yönetim, sonra sporcular

Türkiye Birinci Voleybol Liginde ilk sezonunda başarılı bir sezon yaşayan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor 2019-2020 Voleybol sezonunda da aynı başarıyı ligde yaşamak için önce, geçen sene takımın teknik yönetiminde bulunan Osman Çakıray ve Sefa Doğan ile anlaştı.

 Hasan Balcıoğlu Milas’ta

2018-2019 Voleybol sezonunda Milas Belediyesinin Mavi Beyaz formasını giyen ve başarıda pay sahibi olan sporculardan biri olan Hasan Balcıoğlu 2019-2020 sezonunda yeniden Milas Belediyespor ile 1 yıllık bir anlaşmaya imza attı.

1986 doğumlu smaçör İzmir takımı Arkasspor’un alt yapısında voleybola başladı. TFL Altekma, Balspor ve Konak Belediyespor ve Tokat Plevnespor’la Birinci lig şampiyonlukları yaşadı.

Efeler ligi tecrübesi de olan Hasan Balcıoğlu 2019-2020 Voleybol sezonunda yeniden Milas Belediyespor ile anlaşarak 1 yıl daha Milas Belediyespor’un başarısı için mücadele edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis