Kulüp Başkanları Muğla’da Toplandılar

2019-2020 Muğla Futbol Sezonunda oynanacak olan futbol liglerinin başlama tarihlerinin belirleneceği, geçen sezonun değerlendirmesinin yapılacağı ve yeni sezonla ilgili önemli değişikliklerin anlatılacağı Muğla ASKF Kulüp Başkanları Toplantısı 7 Ağustos Çarşamba günü ASKF Muğla binasında yapıldı.

 Kulüp Başkanları Muğla’da Toplandılar

7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşen başkanlar toplantısına Muğla’da yer alan spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldılar.

Muğla ASKF Genel Sekreteri Mustafa Yandık’ın sunumuyla başlayan başkanlar toplantısına Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Muğla Hakem Derneği Başkanı Ali Zağlı, Muğla TÜFAD Dernek Başkanı Alaaddin Naganlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Özgür Akdağ, Muğla ASKF Yönetim Kurulu Üyesi, Eğitim Sekreteri ve Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, Muğla ASKF Mali İşler Sekreteri Ali Karakaya ve sporun farklı branşlarında yer alan kulüp başkanları ve yöneticileri de katılarak destek verdiler.

Kulüp Başkan ve Yöneticilerinin katıldıkları ASKF Toplantısının ilk açılış konuşmasını ASKF Başkanı Mehmet Top yaptı ve katılımcılara hoş geldiniz dedi. Muğla Hakem Dernekleri Başkanı Ali Zağlı 2018-2019 sezonunda futbol hakemlerinin karşılaştığı zorlukları dile getirerek yeni sezonda tüm spor takımlarına başarı dileklerini belirtti.

Muğla TÜFAD Dernek Başkanı Alaaddin Naganlu ise yaptığı konuşmasında “antrenörlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diyerek,“antrenörlerime ve tüm amatör spor kulüplerine yeni sezonda başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Toplantısının son konuşmasını Muğla İl Spor ve Gençlik Müdürü Ömer İlman yaptı. Konuşmasında 2018*2019 sezonunda İl Spor ve Gençlik Müdürlüğü olarak yaptıkları olumlu ve güzel işlere değinerek,“imkânlarımız doğrultusunda yine spor kulüplerimize ve sporcularımız yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

 Spor kulüplerine ve sporculara başarı dileklerini de ileten Ömer İlman, başarılı bir sezon temennisinde bulundu.

2018-2019 Sezonu ve Yeni Sezonla İlgili Ayrıntılı Bilgiler Verildi Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top ikinci kez kürsüye gelerek, bu kez 2018-2019 sezonunda gördükleri eksiklikleri değerlendirerek konu ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Top yaptığı sunumda, yeni sezonda uygulanacak olan sporcuların lisansları ile ilgili açıklamalar sonrasında, yeni sezonda Muğla Amatör spor Kulüplerine başarı dileklerini iletti.

Lig Müsabaka Tarihleri de Belirlendi

2019-2020 Muğla Amatör Küme Ligi’nde başlayacak olan Süper Amatör Küme Ligi, 1. Amatör Küme Ligi ve alt yapı ligleri olan U12,U13, U 14 ve U16 liglerinin başlama tarihleri de kesin olmamakla birlikte belirlendi.

Buna göre;

Muğla Süper Amatör Küme Ligi:26-27 Ekim

1.Amatör Küme Ligi:12-13 Ekim

U16 Ligi:5-6 Ekim

U12 ve U14 Ligleri: 28-29 Eylül tarihlerinde başlayacak.

7 Ağustos Çarşamba günü yapılan Muğla ASKF Kulüp Başkanları ve Yöneticilerinin katıldıkları yeni sezon değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı sonrasında toplantıya katılan katılımcılara Muğla ASKF Yönetimi tarafından bir akşam yemeği verildi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık