MHP VE AKP’DEN ‘KARDEŞLİK’ VURGUSU!..

MHP Milas İlçe Yönetimi, AKP İlçe binasında Başkan Fahri Acar ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimler öncesinde kurulan ‘Cumhur’ ittifakının 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde de devam etmesinin önemini belirten her iki ilçe başkanı da, gerçekleşen ziyarette; birlik-beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

MHP VE AKP’DEN ‘KARDEŞLİK’ VURGUSU!..

AKP İlçe binasında gerçekleşen ziyarete; MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, ilçe yönetimi ve mevcut belediye meclis üyeleri Mevlüt Kiriş ve İlhan Şimşek katılırken, konuklarına ‘hoş geldiniz’ diyen AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar; “Öncelikle sağlanan bu birlik ve beraberlik için başta ilçe başkanımız Sayın Emin Nazmi Ünlüsoy olmak üzere tüm Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetimine ve partililere teşekkür ediyorum. Oluşan bu birlik ve beraberlik daim olsun, aramızdan su sızmasın. Aramıza girecek olan fitne ve fesatlar Yüce Allah tarafından engellensin. Birliğimiz, beraberliğimiz, her şeyden önce memleketimizin bekası içindir.

Buradan kendi partili ve MHP’li arkadaşlarıma sesleniyorum: Cumhur İttifakı’nı oluşturan etkenlerden, partinin erklerinden ülkücü camiaya destek veren, gönül veren bütün herkesten istirham ediyorum. Birlik ve beraberliğe çok ciddi manada ihtiyacımız var. Hem devletimizin bekası için, hem de yerelde artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini, hizmetin gelmesi gerektiğini, Milas’ın bu statükodan kurtulması için bu beraberliğe ihtiyacımız var.

Milas, küllerinden yeniden doğmalıdır. Medeniyetlere başkentlik yapmış şehir diyoruz fakat içerisinde bulunduğu durum ortadadır. Cumhur İttifakı’nın başarısıyla 1 Nisan’daki zafer, Milas’ın zaferi olacaktır. Bu seçim sadece partilerin girdiği bir seçim değildir. Yerel seçimler daha çok partiler üstü insanların, hizmet odaklı yola çıkmalarıdır. Şahsen ben, ilçemizde yaşayan yaklaşık 150 bin hemşehrimin üzerinde başka bir güç görmüyorum. Milaslılar ne derse, sandıkta onun cevabını göreceğiz” diyerek, kurulan bu kardeşliğin daha da pekişeceğini söyledi.    

Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıp, ağırlanmaları nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ise şunları söyledi:

“Ülkemizin beka sorunu çok büyük ve bunu gören Sayın Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız ile bir araya gelerek önce geçen yıl 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde bir ittifak oluşturdu, ardından da bu birlikteliğin devam etmesi gerektiğini düşünerek, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için de Cumhur İttifakı’nın devamından yana karar verdiler.

Bugünkü ziyaretimizin asıl amacı, ne iade-i ziyaret, ne de bir nezaket ziyaretidir. Bugünkü ziyaretimiz birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, kenetleşmek için buradayız. Bu işi başarmamız gerekiyor. Bunun için de hepimizin çok çalışması gerekiyor. Artık Milas’ı, bu kötü günlerinden ve kötü kaderinden kurtarmamız gerekiyor. Burada, A partisi veya B partisi bizi ilgilendirmiyor. Bizi, biz ilgilendiriyor. Cumhur İttifakı’nın devamıyla, bunların yereldeki oyunlarını bozmamız gerekiyor. Hiç kimse endişelenmesin, kaosa kapılmasın, çalışmaya birlikte devam edelim. Birlik ve beraberlik zamanı diyerek yola çıktık, el ele, sırt sırta vererek bu işi başarmamız gerekiyor. İnşallah Barış’ı da başımıza getireceğiz.”

Yapılan açıklamaların ardından oluşan ittifakın içeriği hakkında sorulan bir soruya, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar; “Yarın (Pazar günü), Muğla’da yapılacak aday tanıtımının ardından ilçe düzeyinde ne yapılacağını sizlerle paylaşacağız. Öncelik olarak her iki partinin genel merkezleri, il başkanlıkları bu konuda genel hatlarıyla açıklamayı yapacak, ilçeler düzeyini ise biz daha sonra sizlerle paylaşacağız” diyerek yanıt verdi.

MHP il ve tüm ilçe teşkilatları olarak, Muğla’daki aday tanıtım toplantısına katılacak mısınız şeklinde yöneltilen soruya ise MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy; “Davet gelirse elbette katılacağız. Sanırım organizasyonun evsahipliğini yapan AK Parti yöneticilerinden bu yönde bir davet gelecektir” şeklinde yanıt verdi.

Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

 

 

   

 

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık