Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediye Beçin Gençlikspor’da hazırlıklar her gün devam ediyor

​​​​​​​Geçtiğimiz sezonda çok iyi kadro kurarak mahalli süper amatör kümede yer alırken sezon içerisinde ciddi bir şekilde hakem hataları nedeniyle süper amatör kümede gruptan çıkamayan Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımı, bu sezon başında kurduğu güçlü kadro ile çalışmalarına haftanın 6 günü gece-gündüz Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda devam ediyor.

Milas Belediye Beçin Gençlikspor’da hazırlıklar her gün devam ediyor
  • 26 September 2022, Monday 9:40

Çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız Milas Belediye Beçin Gençlik Spor Kulübü Teknik Direktör, beden eğitimi öğretmeni Alim Deligöz yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“2022-2O23 sezonunda katılacağımız süper amatör kümede, Milas Belediye Beçin Gençlikspor olarak hedef büyüttüğümüz için kadromuzu Milaslı tanınmış sporcuları bir araya getirerek kurduk. An itibariyle kadromuzda 23 sporcu bulunuyor. Sezon başı hazırlıklarının ikinci haftasında çalışmalarımız her gün geceli-gündüzlü devam etmektedir. Yaptığımız transferler yakinen tanıdığım, sahada neler yapabileceklerini iyi bildiğim sporcular; takımımızda forma giyecek olan sporcularımızın hepsi öz Milaslı futbolcular. Ben bu sezon takımımızda forma giyecek olan her sporcuma güveniyorum. Bu sezon guruptan mutlaka birinci çıkmak istiyoruz. 2022-2023 sezonunda Muğla Mahalli liginde yer alacak olan bütün Milas Takımlarına başarılar diliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis